«Ποτέ δεν αποκλείω τίποτα»

Δεν αποκλείει την επιστροφή της στην τηλεόραση η Ευγενία Μανωλίδου, αν και όπως δηλώνει έχει κλείσει το διακόπτη.

Προς το παρόν αφιερώνεται στη σύνθεση του νέου της έργου.

Η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη μίλησε στο περιοδικό «Εγώ weekly».

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

Η εμφάνισή σας στο «Dancing with the stars

3» σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Εσείς πώς νιώσατε;
Ένιωσα ότι απέδωσα το 100% των δυνατοτήτων μου έπειτα από 2 χρόνια πλήρους αποχής από το χορό. Δούλεψα όσο με άφηναν οι δυνάμεις μου, τραυματίστηκα πολύ και παντού, αλλά ήθελα να καταφέρω να στηρίξω το ζευγάρι που με εμπιστεύτηκε όσο περισσότερο μπορούσα. Το αποτέλεσμα κρίθηκε από τον κόσμο και ο Ηλίας Βρεττός με την Κλώντια-Άννα πήραν το εισιτήριο για τον ημιτελικό.

Ο σύζυγός σας Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε στο Τwitter: «Ό,τι και να λέμε, έσκισε! Μπράβο, μωρό μου». Κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά, καθώς λόγω της ενασχόλησής του με την πολιτική, κάποιοι είπαν πως δεν θα έπρεπε να ασχολείται με τέτοιου είδους προγράμματα. Ποια είναι η δική σας άποψη;
Ο Άδωνις γενικώς είναι ένας πολύ ζεστός και εκδηλωτικός άνθρωπος εκ χαρακτήρος. Αυτό είναι γνωστό στον κόσμο και πολλοί τον αγαπούν και γι’ αυτό το χαρακτηριστικό του. Αν δεν σχολίαζε καθόλου, πάλι θα έβγαιναν οι ίδιοι άνθρωποι και θα τον κατηγορούσαν ότι δεν με στηρίζει. Ο σύζυγός μου είναι σοβαρός και όχι σοβαροφανής. Αφήστε που δεν καταλαβαίνω το πώς η στήριξή του σε μια πολύ δύσκολη βραδιά για μένα, θα τον εμπόδιζε από τα καθήκοντά του στην πολιτική..

Σας λείπει η τηλεόραση;
Όχι, δεν μου έχει λείψει. Είμαι πολύ ευγνώμων σε αυτή την ευκαιρία που μου δόθηκε, αλλά η συμμετοχή σε κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν μου έχει λείψει.

Θα επιστρέφατε στον τηλεοπτικό αέρα ή είναι κάτι που έχει τελειώσει για εσάς;
Αυτήν τη στιγμή προέχουν οι συναυλίες μας. Μετά θα ήθελα να παρουσιάσω το έργο που σας ανέφερα. Δουλεύω πάνω σε καινούργιες μουσικές ιδέες. Όλο αυτό δεν μου αφήνει περιθώρια να σκεφτώ κάτι τηλεοπτικό, παρόλο που ποτέ πια δεν αποκλείω τίποτα…

The post «Ποτέ δεν αποκλείω τίποτα» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα