Πόλεμος στο Twitter από σχόλιο του Φ. Κρανιδιωτη

Ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις προκάλεσε απάντηση του Φαήλου Κρανιδιώτη στο Twitter σε παρατήρηση συνομιλητή του για τις περικοπές στην υγεία.

Ο διαδικτυακός διάλογος των δύο χρηστών ήταν ο εξής:

“Βία είναι ο γέρος μου που πάει στον γιατρό και βρίσκει ταμπελάκι ότι τελείωσαν οι 10 δωρεάν επισκέψεις. Αν πεθάνει να στον φέρω!”, έγραψε ο χρήστης “ρασκολνικοφ“.

H απάντηση του Φαήλου Κρανιδιώτη ήταν η εξής: “Ευχαρίστως αλλά που να τον βάλουμε; Α, έχω όμως μια κούτα από τηλεόραση (ασπρόμαυρη). Αν τον

διπλώσεις, πριν παγώσει, θα χωράει”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνέχεια, ο κ. Κρανιδιώτης άφησε υπονοούμενα για παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για “τρολ της Κουμουνδούρου”.

Μάλιστα απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη τονίζει: “Κύριε Πάνο, δώσε υπερωρίες στα παιδιά και στον “ρασκολνικοφ” μία πάστα φλώρα από μένα”.

Στον Φαήλο Κρανιδιώτη, το tweet του οποίου προκάλεσε την αντίδραση πολλών χρηστών του twitter, αναφέρθηκε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης.

“Απαράδεκτο -έστω και ως πλάκα- το tweet του Φαήλου Κρανιδιώτη, οφείλει να ζητήσει συγγνώμη, έστω και αν δεν το εννοούσε!”, έγραψε ο κ. Μουρούτης.

The post Πόλεμος στο Twitter από σχόλιο του Φ. Κρανιδιωτη appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα