Ποιο ντέρμπι; Ο ΠΑΟΚ σάρωσε!

Ο Δώνης είχε την τύχη να μην έχει υστερήσαντα απόψε… Με κορυφαίο όλων τον Μπερτράντ Ρομπέρ που μπορεί να μην σκόραρε, αλλά έφτιαξε δυο γκολ και μοίραζε εξαιρετικά το παιχνίδι του «δικέφαλου», ο ΠΑΟΚ ήταν απόλυτο αφεντικό και νίκησε με 4-1 τον Αρη στην σχεδόν κατάμεστη Τούμπα...

Σε μεγάλη βραδιά βρέθηκε κι ο Παναγιώτης Γλύκος που κράτησε ανέπαφη την εστία του σε δυο-τρεις εξαιρετικές ευκαιρίες των «κίτρινων»...

Τι κι αν ο Αγκάνθο σκόραρε για
τρίτο σερί ματς, οι «κίτρινοι» ήταν σαν να μην μπήκαν ποτέ στο ματς και είχαν ελάχιστες εκλάμψεις στο παιχνίδι τους. Μια εξ αυτών και το γκολ με το οποίο μείωσαν σε 3-1.

Αντίθετα, ο «δικέφαλος» είχε ένα εξαιρετικό κέντρο με τους Κάτσε, Φωτάκη, Ρομπέρ και Λάζαρ να… τρώνε σίδερα και να επικρατούν κατά κράτος, ενώ και η γραμμή κρούσης ήταν σε μεγάλα κέφια με τον Κλάους να βάζει γκολάρα και να χάνει ωστόσο, δυο άχαστα. Εξαιρετικό και το γκολ του Λόρενς.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι όσοι βρήκαν δίχτυα στο αποψινό 120ο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Αρη το έπραξαν για πρώτη φορά! Με εννιά παίκτες τέλειωσε το ματς ο ΠΑΟΚ (Κατσικάς, Λόρενς) με 10 ο Αρης (Γιαννιώτας), ενώ αποβλήθηκε κι ο Δώνης στο φινάλε!
Keywords
Τυχαία Θέματα