500.000 ευρώ την εβδομάδα θέλει ο Κριστιάνο

Ο ίδιος πρόσφατα δήλωσε ότι η όποια δυσαρέσκειά του στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει να κάνει με οικονομικής φύσεως ζητήματα, ωστόσο το πλήθος των ΜΜΕ «φωνάζει» πως ο διακαής πόθος του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του...
κόσμου και σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN γι' αυτό και ετοιμάζεται να ζητήσει να διπλασιαστεί η αμοιβή του.

Οι συζητήσεις για μια νέα
συμφωνία με τον Πορτογάλο άσο έχουν ήδη ξεκινήσει στη Μαδρίτη και, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Ρονάλντο θέλει να εξασφαλίσει συμφωνία η οποία και θα τον κάνει τον πρώτο ποδοσφαιριστή που θα κερδίζει κάτι περισσότερο από 500.000 ευρώ εβδομαδιαίως.

Πρόκειται για ποσό διπλάσιο αυτού που λαμβάνει τώρα, δηλαδή περίπου 250.000 ευρώ, που ήταν η συμφωνία που τον πήγε στο Santiago Bernabeu το 2009, κάνοντάς τον τότε τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή.

Στοιχηματίστε με τη William Hill και κερδίστε Bonus μέχρι 100€

Πλέον ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει χάσει έδαφος στη σχετική λίστα, καθώς οι Σαμιουέλ Ετό, Ντιντιέ Ντρογμπά, Νεϊμάρ και Ουέιν Ρούνεϊ, όλοι κερδίζουν περισσότερα.

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου με τη Ρεάλ έχει ισχύ ως το 2015 ενώ η ρήτρα εξαγοράς του κρίνεται απαγορευτική ακόμη και για τους πιο γενναιόδωρους συλλόγους της Ευρώπης ενώ η προοπτική της Ρωσίας ή της Κίνας φαίνεται να αφήνει ασυγκίνητο τον διεθνλη φορ.
Keywords
Τυχαία Θέματα