Πλησίασε Λουτσέσκου η Παρί Σεν Ζερμέν

Μπορεί να επαναλαμβάνει σε κάθε τόνο πως η επόμενη χρονιά θα τον βρει στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν, αφού υπάρχει σχετικός όρος στο συμβόλαιό του, οι φήμες, ωστόσο, θέλουν τον Κάρλο Αντσελότι να απομακρύνεται από την ομάδα του Παρισιού το ερχόμενο καλοκαίρι, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που θα έχει φέρει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του συνδρομητικού «Sport Mediaset» ένας από τους υποψήφιους να καθίσουν στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν την επόμενη χρονιά είναι ο

Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Η δουλειά του έμπειρου τεχνικού στην Σαχτάρ Ντόνετσκ έχει γοητεύσει τους ιδιοκτήτες του γαλλικού συλλόγου και επιθυμία τους είναι να τον προσλάβουν, δίνοντάς του τη δυνατότητα να εργαστεί κάτω από ακόμα καλύτερες συνθήκες.

Ο Ρουμάνος τεχνικός φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση συνεργασίας από τη διοίκηση του γαλλικού συλλόγου, με ετήσιες αποδοχές 6 εκατ. ευρώ.

Περιμένουμε εξελίξεις, καθώς και την απάντηση του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να συνεχίσει το έργο του στην ομάδα του Παρισιού.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Πλησίασε Λουτσέσκου η Παρί Σεν Ζερμέν appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα