«Όπως ο Μπατίστ»

Κάθε άλλο παρά περαστικός από τον Παναθηναϊκό θέλει να είναι ο Μάρκους Μπανκς. Μιλώντας στο διαδικτυακό κανάλι της Ευρωλίγκας, ο αμερικανός γκαρντ εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει για αρκετό καιρό στο «τριφύλλι», βαδίζοντας στα χνάρια του Μάικ Μπατίστ.

«Ξέρετε τι θα ήθελα, τι θα μου άρεσε; Πριν το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο ΟΑΚΑ είχα συζητήσει με τον Μάικ (σ.σ. Μπατίστ) και μου είχε μιλήσει για την αγάπη των οπαδών προς την ομάδα και τον ίδιο. Θα ήθελα να παραμείνω και να παίξω πολλά χρόνια γι’

αυτή την ομάδα», δήλωσε ο Μπανκς.

Όσο για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ανέφερε: «Τα αγαπώ αυτά τα παιχνίδια. Μου αρέσουν. Δεν ήξερα ότι πρόκειται για πραγματικό “πόλεμο” μεταξύ των δυο κλαμπ. Οι οπαδοί μας θέλουν πολύ τις νίκες επί του Ολυμπιακού και σαν παίκτης καταλαβαίνω το γιατί».

Ο ίδιος πήρε σημαντική βοήθεια στην προσαρμογή του από τους δύο «παλιούς». «Έκανα πολλές ερωτήσεις στα παιδιά που είναι χρόνια στην ομάδα όπως ο Διαμαντίδης ή ο Τσαρτσαρής. Όλα τα άλλα παιδιά είναι νέα στην ομάδα και σε όποια ερώτηση και αν έκανα αυτοί οι δυο είχαν την απάντηση», ανέφερε.

Τέλος, μίλησε για τον τρόπο που πανηγυρίζει επιδεικνύοντας τα… μούσκουλά του. «Δεν ήταν κάτι που μου ήρθε έτσι απλά. Ήμουν ενθουσιασμένος που είμαι στην ομάδα, που ήμουν εδώ και ήθελα να δείξω στους οπαδούς ότι είμαστε δυνατοί, ότι μπορούμε να νικήσουμε τον καθένα».

Πηγή: Sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Όπως ο Μπατίστ» appeared first on Enimerwsi.gr: Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα