Οπαδός της ΑΕΚ έδωσε τα λεφτά για τον Ανάκογλου

Καμία οικονομική βοήθεια δεν υπήρξε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την μεταγραφή του Δημήτρη Ανάκογλου στην ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ηλίας Μπρουσιανός στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πιστεύω ότι νοιάζεται για την ομάδα, όμως έχει αποφασίσει να μην εμπλακεί αυτή τη στιγμή», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ.

Επίσης, ο παράγοντας της ΠΑΕ τόνισε ότι ενδέχεται να σημειωθούν θετικές εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Βιντιάδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Μπρουσιανός:

Για το πώς έγινε η μεταγραφή

του Δημήτρη Ανάκογλου

«Θα σας πω αυτό που ξέρω. Εμένα πήρε ο Supporter, ο οποίος θέλει να διατηρηθεί η ανωνυμία του. Δεν ξέρω τι έχει κάνει ο κ. Μελισσανίδης. Νομίζω ότι έχει βοηθήσει όσον αφορά τη θέληση του Πανσερραϊκού να πουληθεί σε εμάς ο παίκτης. Εκείνο που ξέρουμε είναι αυτή η συγκλονιστική ιστορία.

Ο άνθρωπος αυτός έχει ένα παιδί, το οποίο είναι φανατικός οπαδός της ομάδας. Ήθελε να μας δώσει 100.000 ευρώ, χωρίς να ζητάει καμία εγγύηση!

Για εμάς υπάρχουν κάποια δεδομένα και δεν θα μπορούσαμε να ρισκάρουμε αυτά τα χρήματα. Δεν θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε ολόκληρο το ποσό.

Με αυτά τα λεφτά φροντίζει το παιδί του και δεν μπορούσαμε να εγγυηθούμε ότι θα τα επιστρέψουμε κάποια στιγμή. Εκείνο που μπορούσαμε να εγγυηθούμε ήταν οι 30.000 ευρώ.

Όταν στο άμεσο μέλλον έχουμε τα χρήματα θα του τα επιστρέψουμε, αν και εκείνος δεν το ήθελε. Αυτό έγινε πριν από τρεις μέρες. Ξεκίνησε με την θέλησή του να πάρουμε τον Κλωναρίδη.

Πίστευε ότι με 100,0000 ευρώ θα γίνει η μεταγραφή και για αυτό ήθελε να τον πάρουμε. Ωστόσο, η υπόθεση Κλωναρίδη κόστιζε 150.000 ευρώ. Στη συνέχεια, του εξηγήσαμε ότι θέλουμε τον Ανάκογλου και δέχθηκε να δοθεί εκεί το ποσό.

Κάποια χρήματα θα πάρει και ο Πανσερραϊκός. Δεν υπάρχει λόγος να μπούμε σε λεπτομέρειες. Έγινε μία κίνηση, κινηματογραφικά και είχε ευτυχές τέλος.

Είναι σίγουρο ότι οι παίκτες θα επισκεφτούν το παλληκάρι, έχει ήδη δρομολογηθεί η συγκεκριμένη επίσκεψη. Αυτό μας ζήτησε ο πατέρας και έτσι θα κάνουμε χαρούμενο το παιδί του.

Η ΑΕΚ έχει δείξει πολλές φορές το κοινωνικό της πρόσωπο. Πρόσφατα ο Κατίδης δεν πρωτοστάτησε για να μαζευτούν χρήματα για το κοριτσάκι της Πάρου;

Ο ΑΕΚτζής που έχει μάθει να βλέπει μπάλα, να πρωταγωνιστεί η ομάδα του σκεφτείτε τη συμπαράσταση που δείχνει. Πολλές φορές πόνεσαν τα ματάκια μας, όμως ο κόσμος ήταν εκεί. Η ΑΕΚ ανέκαθεν έπαιζε καλό ποδόσφαιρο και φέτος είναι διαφορετικά τα δεδομένα».

Για το που βρέθηκαν τα υπόλοιπα χρήματα για τις μεταγραφές, την ώρα που χρωστάει η ΠΑΕ στους άλλους παίκτες

«Πέρα από τους ποδοσφαιριστές, υπάρχουν και οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ, αυτά τα χρήματα είναι από εμάς τους Supporters. Δεν είναι όλο το ποσό της μεταγραφής και τα χρήματα δοθήκαν από ιδιωτική πρωτοβουλία».

Για το αν βοήθησε ο Μελισαννίδης την ΑΕΚ

«Όχι, δεν έγινε κάτι τέτοιο. Το θέμα του κ. Μελισσανίδη κρατάει πολλά χρόνια. Μπορεί να πάρει 30 ΑΕΚ. Ο κ. Μελισσανίδης είναι άρρωστος ΑΕΚτζής, όμως έχει αποφασίσει να είναι εκτός της ομάδας. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα αυτή τη στιγμή. Πιστεύω ότι νοιάζεται για την ομάδα. Έχει αποφασίσει, όμως, να μην εμπλακεί αυτή τη στιγμή».

Για την μεταγραφή του Αναστασόπουλου και αν ήταν επιλογή του Λίνεν

«Και τα έξι παιδιά που ήρθαν έχουν αποδείξει τη χρησιμότητά τους. Ακόμα και ο Αναστασόπουλος είναι εξαιρετική προσθήκη και είναι καθαρά επιλογή του προπονητή».

Για το αν υπάρχει εξέλιξη με την πλευρά του Δημήτρη Βιντιάδη

«Ο χρόνος τελείωσε και εξελίξεις θα σημειωθούν νομοτελειακά. Ξέρουμε τι θέλει ο κ. Βιντιάδης και χρειάζεται να το κοινοποιήσει στον κόσμο. Αυτό που βγαίνει προς τα έξω (σ.σ.: όσον αφορά τη ρύθμιση των χρεών προς το Δημόσιο και την Εφορία) θα σας το πει ο ίδιος.

Η δυσκολία, πάντως, έχει να κάνει με την ρύθμιση των χρεών της ομάδας. Δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Πιστεύω ότι και αυτό θα λυθεί».

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Οπαδός της ΑΕΚ έδωσε τα λεφτά για τον Ανάκογλου appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα