«Ντου» οπαδών σε Φουρτάδο στα Σπάτα

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην ΑΕΚ. Οπαδοί της ομάδας την έπεσαν στον Εμίλιο Φουρτάδο μετά τη «βεντέτα» που άνοιξε χθες εκείνος απαντώντας σε μερίδα κόσμου που τον αποδοκίμασε στην Τρίπολη.

Η κόντρα ξεκίνησε χθες, όταν ο Φουρτάδο αντέδρασε στις αποδοκιμασίες και τις ύβρεις οπαδών της ΑΕΚ από την κερκίδα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και τους απάντησε με «γαλλικά».

Ένας από τους εκδρομείς οπαδούς της ΑΕΚ

ανέβηκε σήμερα στα Σπάτα για να ζητήσει εξηγήσεις σε έντονο ύφος από τον ποδοσφαιριστή. Αρχικά απομακρύνθηκε, αλλά στη συνέχεια επέστρεψε με τουλάχιστον άλλα 10-15 άτομα (που είναι άγνωστο αν συμμετείχαν ή όχι στην κατάληψη των γραφείων στα Σπάτα) και όλοι τους κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του μέσα στον αγωνιστικό χώρο του προπονητικού κέντρου.

Οι υπόλοιποι παίκτες και ο Έβαλντ Λίνεν προσπάθησαν να τους απομακρύνουν και ακολούθησε ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η κατάσταση εκτονώθηκε λίγη ώρα μετά με τον Γερμανό προπονητή να πιάνει κουβέντα με τους οπαδούς για το περιστατικό, αλλά και τα αγωνιστικά προβλήματα της ΑΕΚ.

Όλα αυτά κι ενώ ο Έβαλντ Λίνεν είχε καλέσει τους παίκτες του σήμερα μιάμιση ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα προπόνησης στα Σπάτα για να τους μιλήσει μετά τη χθεσινή ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Πηγή: sport-fm

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Ντου» οπαδών σε Φουρτάδο στα Σπάτα appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα