Νέβιλ, ο ξενοδόχος

Σε καινούργια –επιχειρηματικά- μονοπάτια μπαίνει ο Γκάρι Νέβιλ, με τον πρώην άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ανοίγει το δικό του ξενοδοχείο και να παρομοιάζει το «ντεμπούτο» του σε αυτό το χώρο με το πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων», πριν πολλά χρόνια...
Μάλιστα, ο Νέβιλ ήταν ένας εκ των βασικών ομιλητών στο ετήσιο συνέδριο ξενοδόχων, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο, στο Μάντσεστερ.

Ο Άγγλος παλαίμαχος αποκάλυψε πως αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ξενοδοχείο, πως πήρε την απόφαση για τη χωρητικότητά του (140 κλίνες) και
γιατί επέλεξε την τοποθεσία δίπλα στο «Old Trafford».

«Πριν 3-4 χρόνια είχα έναν άσχημο τραυματισμό και αναγκάστηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Θέλω τα επόμενα 20-25 χρόνια στη ζωή μου να είναι το ίδιο συναρπαστικά, όσο αυτά που πέρασαν», τόνισε ο ίδιος για να συμπληρώσει πως «οι επιχειρηματίες όταν βλέπουν έναν πρώην ποδοσφαιριστή δεν τον παίρνουν στα σοβαρά», με τον ίδιο να θέλει να αποδείξει πως μπορεί να τα καταφέρει στον τομέα που δραστηριοποιείται πλέον.

«Το ξενοδοχείο δεν θα είναι θεματικό και δεν έχει να κάνει με τη Γιουνάιτεντ», συμπλήρωσε ο ίδιος και αποκάλυψε πως τις «ημέρες των αγώνων περισσότεροι από 1.500 οπαδοί πίνουν τον καφέ τους εκεί ή χρησιμοποιούν τις άλλες εγκαταστάσεις, παρά το γεγονός πως είναι ένα απλό ξενοδοχείο».
Keywords
Τυχαία Θέματα