ΝΔ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ για μισθούς και συντάξεις

Την αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε η συνέντευξη του εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Αναφερόμενος στο θέμα της αποκατάστασης μισθών και συντάξεων, σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, ο κ. Σκουρλέτης τόνισε: «Πρώτα απ’ όλα υπάρχει δέσμευση σε σχέση με την αποκατάσταση του κατώτατου

μισθού και από εκεί και πέρα, μια σταδιακή προσπάθεια αποκατάστασης των απωλειών όσον αφορά τους υπόλοιπους μισθωτούς και συνταξιούχους. Αυτό είναι απόλυτα σαφές. Η προσπάθεια που γίνεται από τη Ν.Δ. είναι εξόφθαλμα προσπάθεια διαστρέβλωσης των πραγμάτων. Το βρίσκω και ανόητο από ένα σημείο και έπειτα. Τα χαλκεία της Συγγρού μας έχουν κουράσει».

«Εμείς ούτε διαθέτουμε το μαγικό ραβδί για να βελτιώσουμε και να αλλάξουμε την κατάσταση από τη μία μέρα στην άλλη, αλλά κυρίως πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι, κάθε μέρα που εφαρμόζεται αυτή η πολιτική τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο χειρότερα. Είναι ανυπολόγιστη αυτή η καταστροφή. Άρα και πιο δύσκολη η αποκατάσταση των αποτελεσμάτων αυτής της πολιτικής», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ στον realfm 97,8 ΕΔΩ

Στη συνέχεια, το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε ανακοίνωση, σημειώνοντας ότι «ο κ. Σκουρλέτης σπεύδει να “αδειάσει” τον αρχηγό του, ακυρώνοντας τη δέσμευση του κ. Τσίπρα για άμεση αποκατάσταση μισθών και συντάξεων και κατάργηση του λεγόμενου χαρατσιού» και συμπλήρωσε ότι «ο ελληνικός λαός περιμένει άμεσα ξεκάθαρη απάντηση, για το ποια, τελικά, είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά τον κ. Δραγασάκη και ο κ. Σκουρλέτης σπεύδει να “αδειάσει” τον αρχηγό του, ακυρώνοντας τη δέσμευση του κ. Τσίπρα για άμεση αποκατάσταση μισθών και συντάξεων και κατάργηση του λεγόμενου χαρατσιού.

Ποιος, τελικά, λέει αλήθεια και ποιος ψέματα;

Ο κ. Τσίπρας, που στις 15/11/2012 στη ΛΑΡΚΟ, δήλωνε: “Μισθοί και συντάξεις θα αποκατασταθούν από τον ΣΥΡΙΖΑ αμέσως με ένα άρθρο”;

Ο κ. Παπαδημούλης, που στις 6/6/2012, στο in.gr δήλωνε: “Θα καταργήσουμε το χαράτσι”;

Ή ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ που συντάσσεται με τον κ. Δραγασάκη για να βγάλουν ψεύτη τον αρχηγό τους;

Το ποιος “πριονίζει” την καρέκλα του κ. Τσίπρα δεν απασχολεί κανέναν.

Ο Ελληνικός Λαός, όμως, περιμένει άμεσα ξεκάθαρη απάντηση, για το ποια, τελικά, είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνη του αρχηγού του ή εκείνη του κ. Δραγασάκη και του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ;».

The post ΝΔ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ για μισθούς και συντάξεις appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα