Πανεπιστήμιο Μακεδονίας | Ξεκινούν οι δηλώσεις μαθημάτων

Ξεκινούν οι ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (Υποχρεωτικών, Επιλογής και Οφειλομένων) για τα εαρινά εξάμηνα του Ακαδ. Έτους 2012-2013 και θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά από την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013 έως και τηνΤρίτη 19 Μαρτίου 2013. Δηλώνετε ΜΟΝΟ τα μαθήματα των εαρινών εξαμήνων. Αν δεν δηλώσετε κάποιο μάθημα δεν θα έχετε δικαίωμα στην εξεταστική του Ιουνίου.
Οι επι πτυχίω φοιτητές που οφείλουν μόνο μαθήματα χειμερινών εξαμήνων (ή δεν επιθυμούν να εξεταστούν αυτό το εξάμηνο) θα πρέπει να στείλουν κενή δήλωση, απλά για να γίνει
η ανανέωση εγγραφής στο τρέχον εξάμηνο. Προσοχή: η Πτυχιακή Εργασία δηλώνεται σαν οφειλόμενο μάθημα.Όσοι φοιτητές αντιμετωπίσετε πρόβλημα στη δήλωσή σας με μαθήματα που έχουν καταργηθεί, έχουν αλλάξει ονομασία ή κωδικό δηλώνετε τα μαθήματα που σας επιτρέπει το σύστημα και για τα υπόλοιπα ( αυτά που δεν μπορείτε να δηλώσετε μόνοι σας) στέλνετε email στη γραμματεία για να σας καθοδηγήσουμε.
Φοιτητές με ΑΜ/04 και πριν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία πριν κάνουν τη δήλωση. Φοιτητές με ΑΜ 07,08,09,10 να διαβάσουν προσεχτικά τις οδηγίες που έχουν αναρτηθεί για το έτος τους . (http://www.uom.gr/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=4897&tmima=4&categorymenu=7)ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Σύμφωνα με το νέο νόμο, δηλώσεις μαθημάτων (Υποχρεωτικών/Επιλογής/Οφειλομένων) κάνουν ΟΛΟΙ οι φοιτητές σε ΟΛΑ τα εξάμηνα.Παρακαλούμε εκτυπώνετε τις δηλώσεις σας και επιβεβαιώστε με τη γραμματεία ότι έχει γίνει αποστολή της δήλωσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα