Μάστορας… του ύψους

Σπουδαία εμφάνιση από την Αντώνη Μάστορα στην πρώτη του συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση. Ο 22χρονος άλτης πραγματοποιώντας ατομικό ρεκόρ στα 2.29μ. στον τελικό του ύψους, κατάφερε να καταταγεί τέταρτος και να αφήσει πολλές ελπίδες για το μέλλον. Προσπάθησε μάλιστα και στα 2.31μ. και 2.33μ. αλλά δεν τα πέρασε.

Δεν τα πήγε εξίσου καλό ο Κώστας Μπανιώτης στο ίδιο αγώνισμα καθώς έμεινε μόλις στα 2.23μ. και 9ος αφού ήταν εμπύρετος.

Το χρυσό μετάλλιο πήγε στον Ρώσο Σεργκέι Μούντροφ (2.35μ.), το αργυρό στον συμπατριώτη του Αλεξέι Ντμίτρικ (2.33μ.) και το χάλκινο στον Τσέχο Γιάροσλαβ Μπάμπα (2.31μ.).

Δεν θα μπορούσε παρά να είναι χαρούμενος με αυτή του την επιτυχία ο νεαρός αθλητής ο οποίος δήλωσε μετά το τέλος των προσπαθειών του: «Αισθάνομαι όπως χθες και προχθές. Ψύχραιμος και ήρεμος. Ο αγώνας ήταν πολύ καλός και δυνατός. Από το προηγούμενο βράδυ είχα στεφθεί την τακτική που ήθελα να ακολουθήσω. Μέσα στον αγώνα αισθανόμουν καλά και είχα το περιθώριο να αφήσω άλματα. Είναι αλήθεια πως κάποια στιγμή πίστεψα πως μπορώ να ανέβω στο βάθρο. Στη συνέχεια είδα τους Ρώσους που άρχισαν να…οργιάζουν και κατάλαβα πως τα πράγματα ήταν δύσκολα. Είμαι πολύ χαρούμενος με την εμφάνιση μου και με τον αγώνα γενικότερα».

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Μάστορας… του ύψους appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα