«Μακάρι να μείνει ο Σνάιντερ»

Το ζήτημα που προέκυψε με την πρόταση της Ίντερ στον Γουέσλεϊ Σνάιντερ για μείωση των ετήσιων αποδοχών του, μέσω της επέκτασης κατά ένα έτος του συμβολαίου του με τους «νερατζούρι», ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και όλα δείχνουν πως ο Ολλανδός αναμένεται να αποχαιρετίσει το Μιλάνο και να μετακομίσει στην ομάδα που θα ικανοποιήσει οικονομικά, τόσο τον ίδιον, όσο και τον Μάσιμο Μοράτι.

Αυτός που δεν δείχνει να συμφωνεί με αυτή τη λύση είναι ο Λουίς Φίγκο, ο

οποίος ευχήθηκε να βρεθεί ο τρόπος ώστε ο Σνάιντερ να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ίντερ. «Για να μπορεί μια ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της, πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο και να αγωνίζονται οι καλύτεροι παίκτες.

Γνώμη μου είναι πως ποδοσφαιριστή της αξίας του Σνάιντερ δεν έχει άλλον η Ίντερ. Λυπάμαι για το θέμα που προέκυψε, αλλά ελπίζω πως στο τέλος θα βρεθεί μια λύση και ο Ολλανδός θα παραμείνει στην ομάδα μας.

Η κατάσταση είναι δύσκολη, τόσο για τη διοίκηση, όσο και για τον παίκτη. Όλοι, όμως, θέλουν το καλύτερο για την Ίντερ, οπότε περιμένω να τα βρουν και να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τον Σνάιντερ και μετά τον Ιανουάριο», ήταν η ευχή του Φίγκο, στο παρασκήνιο της κλήρωσης της φάσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα