Κρίσιμες επαφές για τον Βιντιάδη

Προς αναζήτηση των κεφαλαίων που του λείπουν για να μπει στην ΠΑΕ ΑΕΚ αναχωρεί για την Κίνα ο Δημήτρης Βιντιάδης.

Για την Κίνα αναχωρεί ο Δημήτρης Βιντιάδης. Εκεί μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχει σειρά κρίσιμων επαφών που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την είσοδό του στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο 32χρονος εφοπλιστής επιδιώκει με τις επαφές που θα έχει εκεί να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα κεφάλαια για να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία

της ομάδας για τουλάχιστον 2-3 χρόνια. Όπως έχει δεσμευτεί και μέσω ανακοίνωσής του, θα γνωρίζει αν αυτό είναι εφικτό μέχρι-το αργότερο-τις αρχές Φεβρουαρίου.

Η διοίκηση της ΠΑΕ παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την υπόθεση, αφού ενδεχόμενο «ναυάγιο» θα φέρει την ομάδα στο χείλος του γκρεμού. Άλλωστε εναλλακτική λύση δεν υπάρχει και ο σύλλογος δεν μπορεί να πορεύεται διαρκώς με ταμειακές διευκολύνσεις. Στο μεταξύ, ο Άλκης Φωτίου, που έχει δείξει διάθεση να βοηθήσει (και εμπράκτως με τις 120.000 ευρώ που διέθεσε για να πληρωθούν οι παίκτες), στις επαφές που είχε με τον Δημήτρη Βιντιάδη άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας, εφόσον όμως εκείνος αποκτήσει την ΠΑΕ.

Όλα αυτά κι ενώ σήμερα το μεσημέρι η Original και αρκετοί οπαδοί της ομάδας (στους οποίους οι οργανωμένοι έχουν απευθύνει κάλεσμα) θα βρεθούν έξω από το Υπουργείο Δικαιοσύνης για να ζητήσουν να προχωρήσει άμεσα ο διαχειριστικός έλεγχος στην ΠΑΕ προκειμένου να βρεθούν οι υπεύθυνοι για όσα έγιναν την τελευταία οκταετία κι έφεραν την ΑΕΚ σε αυτή τη θέση.

Δύσκολα για Κλωναρίδη, Γιαννιώτα

Ο Έβαλντ Λίνεν θα ήθελε 1-2 μεταγραφές, στις θέσεις του στόπερ και του εξτρέμ, αλλά είναι δύσκολο ελλείψει ρευστού να γίνει κάτι τέτοιο. Η περίπτωση του Βίκτωρα Κλωναρίδη απομακρύνεται, καθώς απαιτούνται περίπου 100.000 ευρώ (+50.000 ευρώ για την Εφορία) για έναν παίκτη που θα παίξει σε 12 ματς και δεν θα μείνει μετά το καλοκαίρι. Η διοίκηση θα κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να πείσει τη Λιλ είτε να μειώσει τις απαιτήσεις της για τον παίκτη, είτε να δεχτεί να μην εισπράξει άμεσα όλα τα χρήματα που απαιτούνται. Όσον αφορά στον Γιάννη Γιαννιώτα, χρειάζονται χρήματα για να καλυφθεί η ρήτρα αποδέσμευσής του από τον Άρη (έστω κι αν ο Άλκης Φωτίου έχει δείξει διάθεση να συνεισφέρει, όπως έκανε με τον Γιώργο Κατίδη) και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν ο ίδιος θα έφευγε από την ομάδα του για να μετακινηθεί σε μία ανταγωνίστρια στη μάχη για τη σωτηρία.

Χάσμα με Κοντοέ, έτοιμη η μαύρη λίστα

Παρά τη νέα αναβολή στην εκδίκαση της προσφυγής του Γιάννη Κοντοέ, δύσκολα θα επιστρέψει στα πλάνα της ΑΕΚ. Ο 26χρονος αμυντικός ζητεί εγγυήσεις τόσο για την είσπραξη των δεδουλευμένων, όσο και για το υπόλοιπο του συμβολαίου του, κάτι που αδυνατεί να του παρέχει η τωρινή διοίκηση. Έτσι, αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά, όλα δείχνουν πως οι δρόμοι τους θα χωρίσουν. Για τη θέση του στόπερ, ο 22χρονος Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος είναι προ των πυλών, αλλά πιθανότατα θα ζητηθεί να δοκιμαστεί προτού υπογράψει.

Εξάλλου, ο Έβαλντ Λίνεν θα παραδώσει σύντομα στη διοίκηση τη λίστα με τους παίκτες που δεν υπολογίζει και οι οποίοι είτε θα αποδεσμευτούν, είτε θα δοθούν δανεικοί. Στην ΠΑΕ αισιοδοξούν πως έτσι, πέρα από την αποσυμφόρηση του ρόστερ, μπορούν να εξοικονομηθούν αρκετά χρήματα για άλλες ανάγκες.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Κρίσιμες επαφές για τον Βιντιάδη appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα