Κούστσακ: «Με ήθελε ο Ολυμπιακός»

Την αποκάλυψη πως ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του όσο αγωνιζόταν στη Μαν. Γιουνάιτεντ έκανε ο Τόμας Κούστσακ. Ο Πολωνός γκολκίπερ, που από τον Ιούνιο ανήκει στην Μπράιτον, κατηγόρησε τη διοίκηση των «διαβόλων» πως του έκλεισε την πόρτα για μεταγραφή παρότι είχε πολλές προτάσεις στα χέρια του...
«Τον τελευταίο μου χρόνο είχα την ευκαιρία να πάω σε πολλές καλές ομάδες. Πάντα έλεγα ότι ήθελα να παίζω και ζήτησα άδεια για να φύγω. Όμως από τη Γιουνάιτεντ έλεγαν
πως δεν με άφηναν να φύγω παρά μόνο με 6 εκατ. ευρώ», ανέφερε ο 30χρονος άσος και πρόσθεσε: «Η Γουέστ Μπρομ ήταν περισσότερο αποφασισμένη να με αποκτήσει. Η Γιουνάιτεντ μείωσε τις απαιτήσεις της στα 5 εκατ. ευρώ, αλλά και πάλι ήταν πολλά. Επίσης με ήθελαν ομάδες από τη Ρωσία, την Τουρκία και ο Ολυμπιακός. Ήμουν κοντά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας όταν τραυματίστηκε ο Ακινφέεφ και ήθελαν να πάρουν κάποιον τερματοφύλακα δανεικό. Είχα συμφωνήσει μαζί τους, αλλά η Γιουνάιτεντ ήθελε πολλά λεφτά. Τότε διαπραγματεύτηκα με ομάδες από την Premier League και την Championship, από την Τουρκία, τη Ρωσία, τη Ντιναμό Μόσχας και την Κουμπάν. Μου πρόσφεραν πολλά λεφτά, αλλά τον Απρίλιο γεννήθηκε η δεύτερη κόρη μου και προτίμησα να μείνω στην Αγγλία».

Ο Τόμας Κούστσακ έχει πολλά παράπονα από τη στάση της Μαν. Γιουνάιτεντ απέναντί του. «Ο Γκίβεν είχε συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια με τη Μαν. Σίτι και πωλήθηκε στην Άστον Βίλα με 3 εκατ. ευρώ. Εγώ είχα συμβόλαιο μόνο για έναν ακόμη χρόνο και ήθελαν τόσα λεφτά. Ήταν απαράδεκτο. Δεν ήταν δίκαια η στάση τους απέναντί μου. Για τρία χρόνια προσπαθούσα να φύγω, αλλά ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον έλεγε πως με ήθελε. Δεν ήταν στο χέρι μου, αλλά εκείνος νοιαζόταν μόνο για την ομάδα του».

Το καλοκαίρι ήρθε η ώρα του διαζυγίου. «Οι δρόμοι μας χώρισαν φυσιολογικά. Μιλήσαμε και είπαμε κάποιες αληθινές κουβέντες που έπρεπε να πούμε. Έπρεπε να φύγω για τον εαυτό μου. Όμως το έκανα με αξιοπρέπεια κι έσφιξα το χέρι μόνο αυτών που ήθελα».
Keywords
Τυχαία Θέματα