ΚΚΕ: Απροκάλυπτη εχθρότητα της κυβέρνησης προς τους αγρότες

Σε ανακοίνωσή του, για την άρνηση του πρωθυπουργού να συναντηθεί με αντιπρσωπεία των αγωνιζόμενων αγροτών, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, τονίζει:

«Η άρνηση του πρωθυπουργού να συναντήσει αντιπροσωπεία της αγωνιζόμενης αγροτιάς φανερώνει την αδυναμία της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει με επιχειρήματα τα αιτήματα της μικρομεσαίων αγροτών και εκφράζει την απροκάλυπτη εχθρότητα στο δίκαιο αγώνα που δίνουν για την επιβίωση, ενώ σηματοδοτεί την κλιμάκωση του αυταρχισμού. Με όπλο τα ΜΑΤ

και τη συκοφαντική προπαγάνδα επιχειρεί να κάμψει και να διασπάσει την συντονισμένη πανελλαδικά αγροτική κινητοποίηση. Η αγροτιά πρέπει να της δώσει υπερήφανη απάντηση με συσπείρωση και δυνάμωμα της πάλης της. Δίπλα της να σταθούν όλοι οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα των πόλεων.

Λαϊκή αγωνιστική συμμαχία τώρα ενάντια στην πολιτική που οδηγεί εργαζόμενους, φτωχή αγροτιά, αυτοαπασχολούμενους στην ανεργία, στο ξεκλήρισμα. Αυτή είναι η δύναμη για να αποκρουστούν τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα, για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικήςκυβέρνησης – ΕΕ».

The post ΚΚΕ: Απροκάλυπτη εχθρότητα της κυβέρνησης προς τους αγρότες appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα