Καλό «ποδαρικό» θέλει η Σέλτικ

Να αφήσει πίσω το «στραβοπάτημα» με τη Χιμπέρνιαν και να επιστρέψει στις νίκες θέλει η Σέλτικ στην 22η αγωνιστική της σκωτσέζικης Premier.

Στα τελειώματά του ο «παλιός» ο χρόνος… τα «χάλασε» στη Σέλτικ, η οποία αποχαιρέτησε το 2012 με ήττα από τη Χιμπέρνιαν (1-0). Έτσι, η πρωτοπόρος με 40 βαθμούς θέλει με τη νέα χρονιά να κάνει ένα καλό «ποδαρικό» και να επιστρέψει στις νίκες, επικρατώντας της Μάδεργουελ (34β), που βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Η Ινβερνές (34β) δε

θα αγωνιστεί σήμερα, καθώς ο χώρος του γηπέδου της Ρος Κάουντι (21β) κρίθηκε ακατάλληλος λόγω καιρικών φαινομένων.

Στα άλλα ματς της ημέρας η Σεντ Μίρεν (21β) , που προέρχεται από μία σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Νταντί Γιουνάιτεντ (4-3), θα αντιμετωπίσει την Κιλμάρνοκ (27β), η οποία βρίσκεται στην έκτη θέση.

Η Σεντ Τζόνστον (27β) θα έχει εύκολο έργο σε αυτήν την αγωνιστική, καθώς θα αντιμετωπίσει την ουραγό Νταντί (12β), η οποία έχει πετύχει μόλις 3 νίκες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας η Αμπερντίν (30β), που θέλει να «πλησιάσει» τις πρώτες θέσεις, θα προσπαθήσει να επικρατήσει της Νταντί Γιουνάιτεντ (25β).

Το τέλος της 22ης αγωνιστικής βρίσκει την Χαρτς (25β) και τη Χιμπέρνιαν (31β) να μετρούν τις δυνάμεις τους και να ελπίζουν αμφότερες σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η 22η αγωνιστική

Τετάρτη 2/1 στις 17:00

Σεντ Τζόνστον – Νταντί
Αμπερντίν – Νταντί Γιουνάιτεντ
Σέλτικ-Μάδεργουελ
Σεντ Μίρεν – Κιλμάρνοκ
Ρος Κάουντι – Ινβερνές (αναβλήθηκε)

Πέμπτη 3/1 στις 21:45

Χαρτς – Χιμπέρνιαν

Η επόμενη (23η ) αγωνιστική

Σεντ Μίρεν – Ρος Κάουντι
Μάδεργουελ – Σεντ Τζόνστον
Κιλμάρνοκ – Νταντί Γιουνάιτεντ
Ινβερνές – Αμπερντίν
Χιμπέρνιαν- Ντάντι
Σέλτικ- Χαρτς

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Καλό «ποδαρικό» θέλει η Σέλτικ appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα