«Ήταν ελεύθερος ο Ντρογκμπά»

Πριν ακόμα προλάβει να δει το… φως της δημοσιότητας η πρόθεση της Σανγκάη Σενούα να προσβάλει στα δικαστήρια τη συμφωνία του Ντιντιέ Ντρογκμπά με τη Γαλατασαράι, ισχυριζόμενη πως ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος, οι άνθρωποι της ομάδας της Κωνσταντινούπολης έσπευσαν να καθησυχάσουν τους οπαδούς τους, εξηγώντας για ποιο λόγο η μεταγραφή αυτή δεν υπάρχει περίπτωση να χαλάσει.

Σύμφωνα με τον Σεϊλάν Τσαλισκάν, ο οποίος είναι μάνατζερ ΦΙΦΑ και συνεργάστηκε με την Τουρκική ομάδα στη μεταγραφή του Ντρογκμπά,

τα πάντα στη μετακίνηση του Ιβοριανού επιθετικού έγιναν νόμιμα. «Υπογράψαμε το συμβόλαιο με τον Ντρογκμπά σύμφωνα με τους κανονισμούς και τους νόμους της ΦΙΦΑ. Δεν παρανομήσαμε σε κάτι.

Ο Ντρογκμπά ήταν ελεύθερος, αφού έθεσε σε εφαρμογή έναν όρο του συμβολαίου του με τους Κινέζους, σύμφωνα με τον οποίον αν καθυστερούσαν υπερβολικά στην καταβολή του μισθού του, ο παίκτης μπορούσε να λύσει αυτόματα το συμβόλαιό του.

Από τη στιγμή που η διοίκηση της Σανγκάη δεν του κατέβαλε μισθούς τριών μηνών, ο παίκτης είχε το δικαίωμα να φύγει και να υπογράψει ως ελεύθερος όπου ήθελε. Κάτι που έκανε, με καθόλα νόμιμο τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος μάνατζερ.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Ήταν ελεύθερος ο Ντρογκμπά» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα