Η ώρα των αποφάσεων για το «ερυθρόλευκο» ρόστερ

Λίγο οι πολλές αλλαγές το καλοκαίρι, λίγο η μη σιγουριά του Ζαρντίμ, ο Ολυμπιακός έφτασε να έχει ένα υπεράριθμο ρόστερ το οποίο ναι μεν έδινε στον Πορτογάλο αρκετές λύσεις αλλά εν τέλει χάθηκε χρόνος για αρκετούς παίκτες αλλά και αρκετές ευκαιρίες.

Ο 38χρονος έχει το ελαφρυντικό ότι είχε πολύ λίγο χρόνο ν’ αποφασίσει για πάρα πολλούς παίκτες αλλά του χρεώνεται ότι όταν έπρεπε να πάρει την οριστική απόφαση καθυστέρησε άλλαξε

γνώμες και εν τέλει κατέληξε μέχρι και να δηλώσει το Ντιόγο στην λίστα για το Τσάμπιονς Λιγκ!

Σίγουρα μετά το πρώτο μισό της σεζόν να έχει μια ολοκληρωμένη άποψη για το ρόστερ του και σωστά η διοίκηση σκέφτεται αρχικά να το μαζέψει λίγο. Να κρατήσει αυτούς που πραγματικά υπολογίζει ο Ζαρντίμ (είτε διαφωνούμε, είτε όχι) και στη συνέχεια να κρίνει εάν τελικά χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση.

Γιατί είναι φανερό πλέον ότι ο Φετφατζίδης εάν παραμείνει στον Ολυμπιακό θα χαθεί, ο Βλαχοδήμος δεν μπορεί να δείξει το ταλέντο του στο διάστημα που αγωνίζεται, ο Τάτος έπαιξε μόλις ένα παιχνίδι (και κρίθηκε από αυτό το ματς από τον Ζαρντίμ), o Ντιόγο ανεβάζει φωτογραφίες στο Facebook, ο Ζαραδούκας άντε να παίξει και στη ρεβάνς με την Παναχαϊκή μιας και ο Ζαρντίμ δεν τον βάζει ούτε στις αποστολές, ο Πάντελιτς απλά κυκλοφορεί στον πάγκο και αποθεώνεται όταν σηκώνεται στο ζέσταμα.

Η αξιολόγηση από τον Ζαρντίμ έγινε. Πρέπει να αποφασίσει μαζί με την διοίκηση τι θα κάνει από εδώ και πέρα. Σε ποιους θα δώσει ευκαιρίες και χρόνο για να φανούν και να εξελιχθούν, ποιους θέλει να κρατήσει και ποιους θέλει να διώξει.

Ναι, η αίγλη του να κατακτήσει το 40ο πρωτάθλημα αήττητος είναι μεγάλη. Ωστόσο εάν δώσει 20 συμμετοχές το χρόνο σε Βλαχοδήμο, Φετφατζίδη, Τάτο μπορεί να κερδίσει περισσότερα σε βάθος χρόνου. Όπως του βγήκαν οι Μανωλάς και Σιόβας που «κουτουλούσαν» στην αρχή είναι πιθανό να του βγουν και αυτοί.

Πηγή: sday.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα