Καίτη Γαρμπή @ Casablanca Music Hall

Ύστερα από τις επιτυχημένες κινηματογραφικές παραστάσεις η TETRAKTYS PR παρουσιάζει την ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ στο CASABLANCA MUSIC HALL.
Η γνωστή ιστορία αγάπης εξελίσσεται, μεγαλώνει σε διάρκεια... και ξετυλίγεται κάθε βράδυ μέσα από ένα μαγικό συνδυασμό μουσικής και εικόνας, δίνοντας στο κοινό ψυχαγωγία, συγκίνηση και αυθεντικό λαϊκό κέφι που κρατά ως το πρωί!
Τα τραγούδια πολλά και αγαπημένα, παλιά και καινούργια από την 20ετή δισκογραφία της Καίτης σε φρέσκιες τολμηρές ενορχηστρώσεις, αγαπημένα κινηματογραφικά τραγούδια μεγάλων συνθετών από τον παλιό, καλό ελληνικό κινηματογράφο,
αλλά και πολύ γνωστά λαϊκά τραγούδια αγάπης και έρωτα.Η guest εμφάνιση της συνθέτριας και ακορντεονίστα Ζωής Τηγανούρια δίνει ξεχωριστό «χρώμα» στην παράσταση και μας ταξιδεύει σε jazz, latin, tango και balkan μελωδίες κάτω από έναν υπέροχο «ζωντανό ουρανό»!
Από 21 Δεκεμβρίου, και κάθε Παρασκευή & Σάββατο
στο CASABLANCA MUSIC HALL (ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ & ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ 3 - 210.21.22.136) Σκηνοθεσία-Concept-Script, Βίκυ Βελλοπούλου Ενορχήστρωση-Programming, Ματί Παλαιολόγος Καλλιτεχνική Επιμέλεια-Concept-Script, Ξένια Βότση Script, Ευανθία Μάγνη
Keywords
Αναζητήσεις
hallkaiti
Τυχαία Θέματα