Η κάθαρση στα “στημένα” ακόμα δεν έχει αρχίσει

Βαθιά νυχτωμένους χαρακτήρισε ο πρώην ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Μανώλης Αντωνακάκης όσους πιστεύουν πως άρχισε η εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Χαρακτηριστηκά δήλωσε ότι .....
”Το μαχαίρι θα έπρεπε να φτάσει στο κόκκαλο. Όμως, μια ομάδα μόνο.......
η Ηλιούπολη, σήκωσε όλο το βάρος των στημένων αγώνων. Κρίνω ότι όχι μόνο δεν υπήρχε κάθαρση, αλλά ούτε έναρξη της κάθαρσης.
“Οι κανόνες της ΕΠΟ είναι προχειρογραμμένοι. Χρειάζεται αναμόρφωση εκ βάθρων. Έχουν κενά, παραλείψεις, διατάξεις συγκρουόμενες. Δεν είναι έργο σοφού
νομοθέτη”
Επίσης τόνισε “Όσο αναφορά την αντικαταστασή μου, από δημοσιεύματα πληροφορήθηκα ότι δεν άρεσε που ασκούσαμε διώξεις. Δικηγόρος μεγάλης ΠΑΕ μου είπε ότι δεν προλαβαίνει να πληρώνει πρόστιμα. Ήθελαν να ελαφρώσουν από τα πρόστιμα. Πληροφορήθηκα επίσης από τα ΜΜΕ ότι δεν άρεσε η απλή ενημέρωση των δημοσιογράφων που γινόταν σπάνια για πολύ σοβαρές υποθέσεις. Είναι αστείος λόγος. Μας ήθελαν βουβούς. Πληροφορήθηκα την αντικατάστασή μου από τα ΜΜΕ. Έπεσα από τα σύννεφα. Μέχρι σήμερα κανείς δεν μας έχει πει γιατί αντικατασταθήκαμε”.
“Με τον τρόπο που μας αντιμετώπισε η ΕΠΟ, ο θεσμός του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα,με αυτήν τη νοοτροπία και τις τακτικές, ο θεσμός αυτός δεν θα έχει κανένα μέλλον”.
Τέλος για τις εντυπώσεις του από το ποδόσφαιρο είπε “Απογοήτευση διότι δεν αναγνωρίστηκε το έργο μας και δεν βοηθηθήκαμε από την ίδια την ΕΠΟ. Πικρία για τον τρόπο που μας απέλυσαν. Θλίβομαι και δεν δικαιολογώ τον εαυτό μου που με αυτή την ιδιότητα ασχολήθηκα με αυτόν το χώρο”.
Keywords
Τυχαία Θέματα