Η Δούκισσα «χτυπάει» καθημερινά οκτάωρο στον ANT1

Είναι όμορφη, ταλαντούχα και καλλιεργημένη. Μόνο που αυτό το διάστημα δεν την απολαμβάνουμε μπροστά αλλά πίσω από τις κάμερες καθώς η Δούκισσα Νομικού «χτυπάει» οκταώρο στον ANT1 ως διοικητική υπάλληλος.

Η παρουσιάστρια είναι υφισταμένη του Γιάννη Λάτσιου στο Τμήμα προγράμματος και οι αρμοδιότητές της αφορούν στην υλοποίηση των προγραμμάτων που έχουν πάρει το πράσινο φως.

Έτσι, η Δούκισσα βρίσκεται από τις 7 το πρωί στη δουλειά της στα studios Κάπα στα Σπάτα, όπου έχουν μεταφερθεί όλες οι υπηρεσίες του Ant1, αφού εκεί κάνει την πρακτική της ως φοιτήτρια του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης.

Όσο για τα σενάρια που την ήθελαν να περνάει από κάστινγκ για να παρουσιάσει κάποιο από τα νέα πρότζεκτ του Ant1 δεν ισχύουν. Μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού, οπότε θα έχει κλείσει έξι μήνες, όπως υποχρεούται από τη σχολή της, σύμφωνα με τη Real News θα χτυπάει… κάρτα στα γραφεία του Ant1 έτσι ώστε να καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο πτυχίο της.

The post Η Δούκισσα «χτυπάει» καθημερινά οκτάωρο στον ANT1 appeared first on Enimerwsi.gr: Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα