Φρίκη για δύο 13χρονα αγόρια

Δύο παιδιά της ίδια ηλικίας, σε διαφορετικές περιοχές της χώρας, θα ζήσουν την υπόλοιπη ζωή τους υποφέροντας από τα βαριά ψυχικά τραύματα που τους προκάλεσαν οι αρρωστημένες ορέξεις δύο γειτόνων τους. Κι αν στην...
μια περίπτωση ο ανώμαλος παιδόφιλος δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει ό,τι άρχισε, στην άλλη έφριξε ακόμη και το δικαστήριο από όσα ακούστηκαν στη δίκη του!

Ο 75χρονος σάτυρος που στιγμάτισε για πάντα ένα 13χρονο αγόρι με ελαφρά νοητική στέρηση στον Πλάτανο Ναυπακτίας, καταδικάστηκε τελεσίδικα από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Πάτρας σε δώδεκα χρόνια κάθειρξης και στέρηση των πολιτικών
του δικαιωμάτων για πέντε έτη. Η ποινή του μειώθηκε κατά έξη χρόνια από την πρωτόδικη, γεγονός που δεν ικανοποίησε τους συγγενείς του θύματος.

Όπως αποδείχθηκε, ο ηλικιωμένος παντοπώλης είχε βιάσει τέσσερις φορές το άτυχο παιδί, που παρέσυρε στο μαγαζί του δίνοντάς του σοκολάτες και κρουασάν κι όταν εκείνο αρνιόταν να υποκύψει στα απάνθρωπα πάθη του, το χτυπούσε και το απειλούσε ότι θα σκοτώσει τη μητέρα και τη γιαγιά του! Η αρρωστημένη δράση του αποκαλύφθηκε όταν το αγόρι ξέσπασε σε μια γειτόνισσα και της εκμυστηρεύτηκε το δράμα που ζούσε.

*** Στο Τυμπάκι του δήμου Φαιστού του Ηρακλείου, ένας 23χρονος αλλοδαπός επιχείρησε με τη βία να ασελγήσει σε ένα 13χρονο αλλοδαπό που φιλοξενούσε στο σπίτι του, κρατώντας τον όμως ουσιαστικά φυλακισμένο! Το αγόρι το έσκασε από το σπίτι και κατέφυγε στην Αστυνομία, όπου διηγήθηκε ότι αρχικά ο 23χρονος το χτύπησε για να του κλέψει 217 ευρώ που είχε, ενώ την επόμενη μέρα το κλείδωσε στο σπίτι και επιχείρησε να το βιάσει! Ο 23χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Μοιρών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για βιασμό, ληστεία, αποπλάνηση παιδιών και παράνομη κατακράτηση.
PROTO THEMA
Keywords
Τυχαία Θέματα