«Έχω βρει τον άνθρωπό μου»

Για την σχέση του με την Κατερίνα Κόκλα, την εμπειρία του στην πρωινή ζώνη αλλά και τις οικονομικές του απολαβές μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλεσμένος χθες στο «Πρωινό Mou».

Για τις αναμνήσεις του από την πρωινή ζώνη του Mega είπε: «Η καλύτερη χρονιά του πρωινού ήταν η πρώτη, με τα παιδιά, τη Ράνια, όπως είχαμε ξεκινήσει. Η χειρότερη ήταν η τελευταία. Δεν ξέρω, δεν δέσαμε σαν ομάδα. Δεν έδεσε το γλυκό καθόλου. Ίσως ήταν και ο λόγος που σταμάτησα. Δεν λέω ότι φταίει κανείς, ήμουν εγώ που δεν ήμουν καλά. Είχα αρχίσει πια να νιώθω ότι

μην το κάνεις για να το κάνεις. [...] Φαινόταν σε όλους παράξενο, νόμιζαν ότι με απέλυσαν. Θέλω να σας πω ότι έχασα πολλά χρήματα εκείνη τη χρονιά με το Mega, γιατί υπήρχε ένα συμβόλαιο. Αλλά είχαμε μια άριστη συνεργασία πάντα με το Mega και τον Πέτρο Μπούτο».

Ο παρουσιαστής μίλησε και για τις οικονομικές απολαβές του στα τόσα χρόνια που κάνει τηλεόραση: « Δεν μπορώ να κάτσω και να μην δουλέψω. Θα ήθελα πάρα πολύ να ήταν έτσι, αλλά δεν είναι. Τα καλά χρήματα που πήραμε εμείς ήταν για δύο τρία χρόνια. Όχι αυτά που παίρνανε. Μη φανταστεί κανείς πως πληρωνόμασταν σαν τους μπασκετμολίστες του NBA. Έβγαλα χρήματα και πήρα ένα σπίτι που ήθελα, ένα αυτοκίνητο και έκανα δυο τρεις επενδύσεις συγκεκριμένες. Δεν τα ξόδευα τα χρήματά μου» ενώ απάντησε και σε αυτούς που τον λένε τσιγκούνη: « Είμαι πάρα πολύ προσεκτικός στις επενδύσεις μου όμως. [...] Ξοδεύω εκεί που νομίζω πως θα περάσουμε καλά και όχι στο να πάρω ένα ακριβό κουστούμι. Δεν το θεώρησα απαραίτητο».

Τέλος, μίλησε για τη σχέση του με την Κατερίνα Κόκλα: «Νιώθω ότι έχω κλείσει στην προσωπική μου ζωή. Νιώθω ότι είμαι πάρα πολύ καλά! Μου είχε πει μια κουβέντα η μάνα μου, όταν ήμουν δεκαοχτώ χρονών: ” Ευχή και κατάρα σου δίνω, να μην κοροϊδέψεις ποτέ κορίτσι [...] Μην κρατήσεις ποτέ γυναίκα με το να της πεις πως θα την παντρευτείς, περνάει ο χρόνος και την ταλαιπωρείς. Είναι μεγάλη αμαρτία. Γιατί εσύ σαν άντρας και 50 και 60 χρονών, μπορείς να βρεις γυναίκα. Σε μια γυναίκα είναι αλλιώς”. [...] Όταν είχα πει πως θέλω να παντρευτώ ή να κάνω παιδί, το εννοούσα. Δεν έχω κάνει πρόταση γάμου, αλλά είχα κάνει έναν αρραβώνα στα 27 μου. Ήρθαν τα πράγματα λίγο στραβά και χωρίσαμε [...] Πρόταση γάμου δεν έχω κάνει, αλλά σχέδια γάμου έκανα πάντα μετά τα 32 – 33. Καμιά γυναίκα από αυτές που ήμουν μαζί δεν ήταν για πλάκα. Απλά γιατί σε όλη μου τη ζωή δεν είχα σχέσεις, από τα 18 μέχρι τα 27 γυρνούσα από δω και από εκεί. Δεν έκανα δεσμούς, είχα ωραίες περιπέτειες. Πλέον αισθάνομαι πολύ καλά και έχω βρει τον άνθρωπό μου».

The post «Έχω βρει τον άνθρωπό μου» appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα