Εμπορική μάχη η φετινή στην ουρά

Ακόμα πιο δύσκολο, αν και όπως πήγαιναν τα πράγματα σε ορισμένους συλλόγους, δεν θα φάνταζε και απίθανο, να βρίσκονται ανάμεσα σε διαγωνιζόμενους για την αποφυγή του υποβιβασμού και βαριά χαρτιά, όπως ΑΕΚ και Άρης ταυτόχρονα, ενώ μέχρι πριν απ’ αυτή την αγωνιστική εμπλεκόμενος έστω και κάτω από πολύ τραβηγμένα σενάρια, θα μπορούσε να γίνει ακόμα και ο Παναθηναϊκός. Είναι μια μάχη, ωστόσο
η φετινή που εμπλέκονται πολλές ομάδες και επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε, η μόνη που φαίνεται πως έχει καθαρίσει οριστικά είναι η Κέρκυρα, που θα είναι η μία. Οι υπόλοιποι μέχρι και τον ΠΑΣ, από πολύ ως ελάχιστα, δεν έχουν ξεμπερδέψει οριστικά.

Η ΑΕΚ πάνω που έδειχνε πως έχει συνέλθει για τα καλά, έμπλεξε πάλι. Ο ΟΦΗ και ο Πανθρακικός (ειδικά ο δεύτερος) που φαινόταν πως θα έχει μια άνετη παραμονή επίσης. Η Βέροια με το εκπληκτικό διπλό στην Ξάνθη, τους έβαλε όλους στην πρίζα και πολύ περισσότερο τον Άρη, τον οποίο υποδέχεται την προσεχή εβδομάδα για ένα ματς δίχως αύριο. Από την άλλη η ΑΕΚ έχει μπροστά της τα δύο ντέρμπι και ύστερα από δύο αγώνες, μπορεί και να είναι στα ίδια. Ο Άρης φαίνεται σε δυσχερή θέση και όντως είναι βάση προγράμματος με τρεις αγώνες μέσα και τέσσερις έξω. Ο ΟΦΗ έχει επίσης δύσκολο πρόγραμμα, ενώ για μένα και η Ξάνθη με τον Λεβαδειακό, έστω και μακρινά δεν έχουν καθαρίσει ακόμα, όπως και ο Πλατανιάς παρά το έξοχο σερί του.

Για το ποιος θα μπει στα πλέι-οφ; Θαρρώ πως το επόμενο ματς του Παναθηναϊκού, απέναντι στην ΑΕΚ, θα ξεκαθαρίσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό, αν οι «πράσινοι» μπορούν έστω και στο φινάλε της περιόδου, να αποκτήσουν τη συνέπεια, ώστε να μπορέσουν να τερματίσουν μέσα στην πρώτη πεντάδα και να πάρουν την προνομιούχο θέση.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Εμπορική μάχη η φετινή στην ουρά appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα