Δικογραφία για την επίθεση στο πούλμαν του ΠΑΟ

Δικογραφία σε βάρος αγνώστων σχηματίζεται από την υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την επίθεση στο πούλμαν του Παναθηναϊκού στις 20.15 στο Μοσχάτο. Η δικογραφία αφορά ...
διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς του λεωφορείου, για απρόκλητες σωματικές βλάβες σε βάρος των δυο αθλητών, καθώς και για παραβάσεις που αφορούν τη νομοθεσία για την αθλητική βία.

Τα τέσσερα σενάρια για το μέλλον

Όσον αφορά το αγωνιστικό
επίπεδο, σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά της πολιτείας, θα εξεταστούν τέσσερα μέτρα αντιμετώπισης της κατάστασης που έχει πλέον διαμορφωθεί. Το πρώτο σενάριο κάνει λόγο για μετάθεση κατά τουλάχιστον μίας εβδομάδας της έναρξης των τελικών, για να εκτονωθεί η ένταση, το δεύτερο για διεξαγωγή τους μόνο με παρουσία μαθητών στις εξέδρες, το τρίτο κεκλεισμένων των θυρών και το τέταρτο, και πιο ακραίο, να μη διεξαχθεί καθόλου η σειρά! Προς το παρόν, πάντως, η επικρατέστερη σκέψη φαίνεται πως είναι ο πρώτος τελικός να διεξαχθεί την Κυριακή (20/05) στο ΣΕΦ, την ημέρα δηλαδή που ήταν προγραμματισμένο να γίνει ο δεύτερος.
Keywords
Τυχαία Θέματα