Μπάχαλο με τις σιλικόνες: 40 οι γυναίκες λέει τώρα το υπουργείο!

Εικόνα σύγχυσης, άγνοιας αλλά και κακού χειρισμού εμφανίζει για άλλη μια φορά το Υπουργείο υγείας στο θέμα της διακίνησης και διάθεσης της ύποπτης σιλικόνης απο τη Γαλλία.

Είναι ενδεικτικό οτι ο πρόεδρος του ΕΟΦ Γιάννης Τούντας επανήλθε με ...
Νέα στοιχεία λέγοντας οτι " δεν είναι πάνω απο 40 γυναίκες στις οποίες εμφυτεύθηκαν τα ενθέματα". Ο κ. Τουντας υπεραμύνθηκε των ενεργειών του λέγοντας οτι: " ελήφθησαν ολα τα απαραιτητα μετρα αφου εκδοθηκαν τρια
δελτια τυπου".
Ωστοσο αλγεινη εντυπωση προκαλεσε το γεγονος οτι ο κ. Τουντας υποστηριξε οτι εσταλη και εγκυκλιος σε ολα τα νοσοκομεια για ενημερωση των γιατρων, κατι ομως που εγινε μολις την τεταρτη τη στιγμη που το θεμαε τις επικινδυνες σιλικονες ηρθε στη δημοσιοτητα τουλαχιστον τρεις εβδομαδες πριν.
Παντως το θεμα που τιθεται τωρα ειναι ποιος θα πληρωσει τα ... Σπασμενα κι αν οι γυναικεδ που θα πρεπει να αφαιρεσουν τα ενθεματα θα χρεωθουν το κοστος.
Ο προεδρος της ελληνικης εταιρειας πλαστικης χειρουργικης κ. Μανδρέκας δηλωσε οτι συνιστα στα μελη- γιατρους να αφαιρεσουν δωρεαν τις σιλικονες. Ωστοσο το θεμα ειναι ποιος θα καλυψει τα εξοδα της κλινικης.
Ο υφυπουργος υγειας Μιχαλης Τιμοσιδης επεσημανε οτι εξεταζεται το ενδεχομενο να καλυφθουν ολα τα εξοδα, ακομη και της αντικαταστασης της σιλικονης, στις γυναικες που τις ειχαν τοποθετησει εξαιτιας χρονιας νοσου.
Keywords
Τυχαία Θέματα