Αποπομπή λόγω... αποδυτηρίων!

Καθαρά μη αγωνιστικοί είναι οι λόγοι που οδήγησαν τον Γιάννη Αλαφούζο στην απόφαση να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Κώστα Κατσουράνη...
Μια απόφαση που έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε μεγάλη μερίδα οπαδών του «τριφυλλιού» που θεωρεί ότι ο Κατσουράνης
είναι ένας παίκτης που είχε και έχει να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στο αγωνιστικό κομμάτι και είναι από τους λίγους που μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας του Παναθηναϊκού.

Στις τάξεις της ΠΑΕ κανένας δεν αμφισβητεί την αγωνιστική αξία του Κατσουράνη, ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι στην παρούσα φάση αυτό που έπαιξε βασικότατο ρόλο για τη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης ήταν η διατήρηση της τάξης στα αποδυτήρια. Στ' αυτιά του Αλαφούζου είχαν φτάσει από καιρό διάφορες πληροφορίες και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού επέλεξε με αυτό τον ομολογουμένως σκληρό τρόπο να διαφυλάξει την ηρεμία στα αποδυτήρια και να δείξει ξανά ότι στηρίζει τον Φερέιρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε ενημέρωση για τον ακριβή χρόνο αντίδρασης του προέδρου. Και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι μέχρι χθες δοκίμαζε τον Κατσουράνη με τους βασικούς για το παιχνίδι με την Τότεναμ. Ασφαλώς και ήταν ενήμερος για το θέμα, αφού και εκείνος από την πλευρά του είχε χρεώσει λανθασμένη συμπεριφορά στον Κατσουράνη στο εσωτερικό της ομάδας, όπως ανέφερε και σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Η Πράσινη». Το γυαλί στις σχέσεις των δύο ανδρών είχε ραγίσει από καιρό και ο Αλαφούζος κλήθηκε, σε αυτή τη φάση, να κάνει την πρώτη επιλογή, βγάζοντας εκτός ομάδας τον ποδοσφαιριστή...

Σε ό,τι έχει να κάνει με την επόμενη μέρα και τα διαδικαστικά της λύσης του συμβολαίου του διεθνούς άσου, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μάνατζερ του Κατσουράνη θα έχει την Πέμπτη (03/10) συνάντηση με τους νομικούς της ΠΑΕ, για να βρεθεί η χρυσή τομή.

Πρόθεση των διοικούντων τον Παναθηναϊκό είναι το «διαζύγιο» να είναι βελούδινο, τουλάχιστον στο οικονομικό σκέλος, με τον παίκτη να παίρνει την αποζημίωσή του για όσα προβλέπεται να εισπράξει μέχρι τον Γενάρη, ενώ σε περίπτωση που μείνει χωρίς ομάδα, τότε δεν αποκλείεται να μπει όρος είσπραξης του συνόλου του τιμήματος του συμβολαίου του.

Τον Κατσουράνη ενημέρωσε το πρωί για τις εξελίξεις ο Ελευθεράκης, ο οποίος του ζήτησε να συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Χρήστο Παναγόπουλο για τα περαιτέρω.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, κανένας από τους όρους που έχει στο συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Κώστας Κατσουράνης για διάφορα μπόνους δεν έχει εκπληρωθεί, γι' αυτό και δεν θα υπάρξει επιπλέον οικονομικό κόστος, πλην της αποζημίωσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα