«Αν ήμουν Μαρινάκης, θα έκανα τα ίδια»

Υπέρ της μεταγραφικής πολιτικής που ακολούθησε το περασμένο καλοκαίρι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης τάχθηκε σε δηλώσεις του στον Sentra 103,3 ο παλαίμαχος άσος των Πειραιωτών, Γρηγόρης Γεωργάτος...
«Ζούμε σε μία δύσκολη εποχή,
τα πράγματα είναι δύσκολα τόσο στην κοινωνία όσο και στο ποδόσφαιρο και εγώ αυτή τη στιγμή να ήμουν πρόεδρος του Ολυμπιακού, θα έκανα ακριβώς τα ίδια πράγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά στον Sentra 103,3 ο Γρηγόρης Γεωργάτος και πρόσθεσε: «Δεν θα έβαζα πολλά λεφτά για να πάρω παίκτες. Το καλοκαίρι ο κύριος Μαρινάκης πήρε Ελληνες παίκτες, ελληνοποίησε αρκετά την ομάδα», συμπλήρωσε ο Γεωργάτος και επεσήμανε: «Το μόνο μέλημα του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι να διαμορφώσει μία ομάδα για την επόμενη πενταετία. Θα εμπιστευόμουν Ελληνες παίκτες για να φτιάξω έναν κορμό, από τη στιγμή που είναι εύκολο το πρωτάθλημα και να δημιουργήσω μία ομάδα».

Ο Γεωργάτος, όμως, δεν έμεινε μόνο σ' αυτά. Απάντησε και στην ερώτηση για το πώς είδε την απόφαση του Παναθηναϊκού να αφήσει τον Κώστα Κατσουράνη να αποχωρήσει. «Αιφνιδιάστηκα με την απόφαση του Παναθηναϊκού να λύσει το συμβόλαιο του Κατσουράνη, το έχουμε σαν λαός, πολλούς ποδοσφαιριστές δεν τους τιμάμε και δεν τους εκτιμάμε, αλλά κάθε περίπτωση είναι διαφορετική», υπογράμμισε ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού και της Ιντερ.

Η σύμπτωση της Βρέμης και η σύγκριση με Αρσεναλ

Ο «Gregorio», όμως, δεν έμεινε μόνο σ' αυτά. Μίλησε και με αριθμούς και δη με το γεγονός ότι το αποψινό ματς με την Αρσεναλ συμπίπτει χρονικά με το «διπλό» κόντρα στη Βέρντερ: «Προσωπικά δεν πιστεύω σε συμπτώσεις. Δεν πιστεύω ότι η σύμπτωση αυτή μπορεί να φέρει αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό. Είναι διαφορετικό ποδόσφαιρο απ' αυτό προ πενταετίας. Άλλο το ποδόσφαιρο, άλλο το υλικό των ομάδων, τα πάντα είναι διαφορετικά».

Ο Γεωργάτος, εν συνεχεία, έκανε και τη σύγκριση της περσινής με τη φετινή Αρσεναλ «Προσωπικά πιστεύω πως η περσινή ομάδα της Αρσεναλ είναι καλύτερη από πέρσι. Φέτος έχει την απώλεια οι Φαν Πέρσι και Σονγκ, ενώ είναι ο τραυματίας, Ντιαμπί. Φέτος είναι μία καινούρια ομάδα, σίγουρα είναι πολύ καλός παίκτης ο Καθόρλα, καλός και ο Ποντόλσκι με τον Ζιρού, όμως πιστεύω ότι η Αρσεναλ ήταν καλύτερη από πέρσι».

Οσο για το πώς βλέπει το αποψινό ματς του «Εμιρεϊτς», ο Γεωργάτος ήταν ξεκάθαρος: «Και ο Ολυμπιακός είναι καινούρια ομάδα. Θα είναι ένα αμφίρροπο ματς, δεν μπορούμε να καταδικάσουμε τον Ολυμπιακό επειδή δεν παίζει καλά έως τώρα. Είναι αρχή ακόμα για τον Ολυμπιακό, παίζουν όλοι μαζί μόλις δυο μήνες, πιστεύω ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα».

Ηταν λογικό ο Γεωργάτος να ερωτηθεί για το πώς πιθανώς θα αγωνιστούν οι «ερυθρόλευκοι», ο άλλοτε διεθνής άσος επεσήμανε: «Δεν μπορώ να ξέρω πως θα παίξει ο Ολυμπιακός. Δεν είμαι μέσα στην ομάδα για να ξέρω πως σκέφτεται να παίξει ο Ζαρντίμ. Πέρσι με τον Βαλβέρδε, ξέραμε πως η ομάδα θα παίξει στην Ευρώπη, όπως και στην Ελλάδα. Εκανε το παιχνίδι του στο Λονδίνο, έπαιξε την μπάλα του. Από τη φύση μου είμ
Keywords
Τυχαία Θέματα