Tην Πέμπτη αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη του Ηλία Κασιδιάρη

Την Πέμπτη αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη του βουλευτή της «Χρυσής Αυγής», Ηλία Κασιδιάρη, που εμπλέκεται σε υπόθεση επίθεσης σε βάρος πολίτη το 2007 από άγνωστους δράστες που φέρονται να διέφυγαν με το αυτοκίνητό του.

Η δίκη είχε προσδιοριστεί για σήμερα ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων αλλά δεν εκφωνήθηκε λόγω ωραρίου.

Ο βουλευτής κατηγορείται για συνέργεια σε ληστεία που διέπραξαν άγνωστοι δράστες σε βάρος μεταπτυχιακού φοιτητή, το

2007 στην πανεπιστημιούπολη. Οι δράστες, αφού χτύπησαν με κλομπ και μαχαίρωσαν το φοιτητή, του αφαίρεσαν την αστυνομική ταυτότητα. Αυτόπτης μάρτυρας, που κατέθεσε για το περιστατικό, έδωσε τα στοιχεία του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν οι πέντε δράστες, το οποίο εντοπίστηκε ότι ανήκει στον Ηλία Κασιδιάρη.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε ανάμειξη με το περιστατικό και υποστηρίζει ότι την επίμαχη ημέρα και ώρα είχε μεταβεί με το αυτοκίνητό του σε ιδιωτική κλινική ως ιατρικός επισκέπτης.
Να σημειωθεί ότι ύστερα και από δικό του αίτημα έχει αρθεί η βουλευτική ασυλία του Ηλία Κασιδιάρη ώστε να κριθεί από τη Δικαιοσύνη η υπόθεση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The post Tην Πέμπτη αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη του Ηλία Κασιδιάρη appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα