ΟΠΑΠ: νέα τριετής σύμβαση με την ΙΝΤΡΑΛΟΤ

18:15 4/3/2013 - Πηγή: Antinews

Η ΟΠΑΠ Α.Ε. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με το Ν. 3556/2007 και την υπ’αριθμ.3/347/12.7.2005 απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ότι το Δ.Σ. της εταιρίας αποφάσισε κατά τη συνεδρίασή του της 2ας Μαρτίου 2013 ομόφωνα, να ολοκληρώσει την διαδικασία του διαγωνισμού σε σχέση με την επιλογή του τεχνολογικού παρόχου του κεντρικού συστήματος με την υποψήφια ανάδοχο εταιρία ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΓΝΙΔΙΩΝ (ΙΝΤΡΑΛΟΤ). Μετά από συστηματική επανεξέταση των τεχνικών και οικονομικών όρων και διαπραγματεύσεις που διεξήχθησαν με την ΙΝΤΡΑΛΟΤ, επετεύχθη αξιόλογη βελτίωση στο αποτέλεσμα του διαγωνισμού σχετικά με τη χρονική δέσμευση της εταιρίας, που διαμορφώνεται σε τρία έτη, περίοδος μετά την οποία η εταιρία θα έχει δικαίωμα να επαναδιαπραγματευτεί ή να καταγγείλει τη σύμβαση.

Η νέα σύμβαση τεχνολογικού παρόχου εξασφαλίζει στην εταιρία ένα σύγχρονο λειτουργικό σύστημα, προσδίδοντας ταυτόχρονα βεβαιότητα στο επενδυτικό κοινό αλλά και τους ενδιαφερόμενους επενδυτές για την απόκτηση του 33% των μετοχών του ΤΑΙΠΕΔ, ότι η εταιρία θα συνεχίσει να λειτουργεί αδιάλειπτα και απρόσκοπτα μετά την 30.07.2013. Μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, το προς υπογραφή κείμενο της νέας σύμβασης θα αναρτηθεί στην ψηφιακή βάση δεδομένων (Virtual Data Room) που έχει δημιουργηθεί για τους ενδιαφερόμενους επενδυτές.

Η νέα σύμβαση θα καλύπτει την προμήθεια λογισμικού, εξοπλισμού και υπηρεσιών υλοποίησης και υποστήριξης για το κεντρικό σύστημα της εταιρίας το οποίο θα διασφαλίζει την πλήρη διεξαγωγή και διάθεση των 11 παιχνιδιών της (Στοίχημα και Αριθμοπαιγνίδια), καθώς και την προμήθεια ορισμένων περιφερειακών συστημάτων. Οι εργασίες υλοποίησης του νέου συστήματος θα αρχίσουν αμέσως, μετά την υπογραφή της νέας σύμβασης.

Τέλος, επειδή η νέα σύμβαση είναι ουσιώδους σημασίας για την εταιρία και τους μετόχους της, το Διοικητικό Συμβούλιο, στην ίδια συνεδρίαση, αποφάσισε να συγκαλέσει άμεσα την Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρίας, και να ζητήσει την έγκριση της νέας σύμβασης προ της υπογραφής της – όπως αυτή η Σύμβαση προβλέπεται από τον διεξαχθέντα διαγωνισμό και όπως θα τροποποιηθεί σύμφωνα με τις τρέχουσες ανάγκες και εξελίξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα