Google | Σημαντικά στοιχεία για τη σχέση των Ελλήνων με το διαδίκτυο

Σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η Google στην Ελλάδα για το AdSense (το πρώτο Google Adsense Partners Day), η εταιρεία έφερε στο φως κάποια μέσω στόματος Στέφανου
Λουκάκου, σημαντικά στοιχεία που αφορούν τις διαδικτυακές προτιμήσεις των Ελλήνων, καθώς και τη σχέση τους με το διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, πάνω από...
4 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα να σερφάρουν στο ίντερνετ, περνώντας κατά μέσο όρο περίπου 10 ώρες σε αυτό τη βδομάδα. Εκτός των διαφόρων site, παρακολουθούν γύρω στα 30 εκατομμύρια βίντεο στο youtube μηνιαία και κατέχουν 4 εκατομμύρια λογαριασμούς σε κοινωνικά δίκτυα.

Οι αναζητήσεις στο Google έχουν πάρει φωτιά, με τις αναζητήσεις να φτάνουν τις 500.000 τη μέρα! Κινητό και ίντερνετ πλέον πηγαίνουν μαζί, κάνοντας 8 φορές ταχύτερη τη διείσδυση στο ίντερνετ μέσω του κινητού σε σύγκριση με τη διείσδυση στο ίντερνετ μέσω των υπολογιστών.

Τέλος, αφήσαμε να σας παρουσιάσουμε τις αναζητήσεις των Ελλήνων. Συνεχή και εντυπωσιακή άνοδο σημειώνει ο όρος "δουλειές στο εξωτερικό" (όλοι θέλουν να ξεφύγουν), ενώ τις μεγαλύτερες εξάρσεις ως προς των αριθμό των αναζητήσεών τους έκαναν οι όροι "τζούλια" και "tsunami" (την "έξαρση" της Τζούλιας τη βιώσαμε κι εμείς έντονα).
Keywords
Τυχαία Θέματα