Η Ναταλία απέρριψε δύο φορές το «Dancing»

22:35 3/4/2011 - Πηγή: 24wro
Έβαλε τα ειδικά παπούτσια και ανέβηκε στο πλατό του... «Dancing With the Stars» προκειμένου να μας μαγέψει με τις θεατράλε επιδόσεις της. H Ναταλία Δραγούμη μας έχει χαρίσει μοναδικές ερμηνείες στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση και τώρα μας εκπλήσσει και στον χορό.

Η ηθοποιός τρέχει νυχθημερόν προκειμένου να χωρέσει μέσα στο 24ωρο όλες τις δραστηριότητές της. Μάνα, σύζυγος, ηθοποιός και τώρα στο ήδη επιβαρυμένο πρόγραμμά της έρχονται να προστεθούν και οι πρόβες για το φιλανθρωπικό show.
Ένα δύσκολο εγχείρημα που αποδεικνύει πως έχει τα κότσια να το φέρει εις πέρας.

Η Ναταλία Δραγούμη μιλάει με ειλικρίνεια για τον ανταγωνισμό στο παιχνίδι, για το πώς ψηφίζουν οι τηλεθεατές και παραδέχεται πως «καλό θα ήταν να υπήρχε και μια Γκαλένα στην επιτροπή».

Πώς προέκυψε η συμμετοχή σας στο «Dancing With the Stars»;

«Είχα δεχθεί και πέρυσι πρόταση από την παραγωγή του παιχνιδιού και μάλιστα είχα αρνηθεί. Ωστόσο, παρακολούθησα το show και μου άρεσε πολύ σαν τηλεοπτικό πρόγραμμα. Φέτος, μου έγινε εκ νέου πρόταση και να σας πω την αλήθεια η αρχική απάντηση ήταν και πάλι αρνητική, καθώς δεν έχω καμία σχέση με τον χορό. Θα μου ήταν πολύ δύσκολο να συμμετάσχω σε ένα τέτοιο show. Παρ’ όλα αυτά, το ξανασκέφτηκα και τελικά είπα το ναι, αφού είναι για φιλανθρωπικό σκοπό. Παράλληλα, μου δίνεται η ευκαιρία να μάθω πολλά πράγματα για τον χορό».

Η απόφαση ήταν αποκλειστικά δική σας ή το συζητήσατε και με την οικογένειά σας; Τα παιδιά πώς το πήραν;

«Το πρώτο που έκανα ήταν να το συζητήσω με την οικογένειά μου. Τα παιδιά δεν βλέπουν πολλή τηλεόραση και κοιμούνται νωρίς. Στην πορεία, κατάλαβαν τι ακριβώς κάνω και μάλιστα τους άρεσε. Ο γιος μου και η κόρη μου έρχονται πλέον στις πρόβες και με βλέπουν».

Το βήμα από το «ναι» στο show μέχρι το «χορεύω στο live» είναι μεγάλο;

«Ήταν πιο δύσκολο από ό,τι είχα φανταστεί. Οι πρόβες είναι απαιτητικές και πρέπει να διαθέτουμε πολύ από τον χρόνο μας. Το προηγούμενο διάστημα έκανα δύο φορές πρόβα την ημέρα, πέντε ώρες το πρωί και δύο το βράδυ, γιατί την Πέμπτη έφευγα για τη Θεσσαλονίκη. Είχα, βλέπετε, και τις υποχρεώσεις μου για την παράσταση «Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μία ώρα». Τον παρτενέρ τον έβλεπα ξανά την Κυριακή στο live. Καταλαβαίνετε λοιπόν πως Πέμπτη με Κυριακή ήμασταν χωριστά, που είναι μεγάλο διάστημα για οποιοδήποτε δεν έχει καμία σχέση με τον χορό. Από εδώ και πέρα θα προσπαθήσω περισσότερο και νομίζω πως θα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα».

Πώς πιστεύετε ότι βαθμολογεί ο κόσμος; Εντοπίζει λάθη ή κρίνει με άλλου είδους κριτήρια;

«Δεν νομίζω πως ο κόσμος μπορεί να καταλάβει τα λάθη. Ας μιλήσω για μένα: στην πρεμιέρα του “Dancing” ήξερα τι λάθη έχω κάνει στη χορογραφία, ωστόσο, όταν είδα το βίντεο, δεν μπόρεσα να τα διακρίνω. Ο κόσμος στο live παίρνει μια αίσθηση από τους ανθρώπους και από την προσωπικότητά τους και νομίζω βάσει αυτού ψηφίζει. Πιστεύω μάλιστα πως, αν στο show είχαμε
Keywords
Τυχαία Θέματα