Τους έχει τρελάνει ο Παπανδρέου! Τους κράτησε 12 ώρες για να τους πει τα ίδια!

Δεν ξεκολλά από την καρέκλα ο άνθρωπος.

Είναι σίγουρο ότι «κάτι» περιμένει και μετά να ανοίξει τα χαρτιά του.

Φυσικά, δεν πείθει καθένα το γεγονός ότι είναι κρίσιμες οι ώρες για την κυβέρνηση και δεν θέλει να ανοίξει τώρα τον δρόμο της διαδοχής, αφού οι υποψήφιοι είναι Υπουργοί της τωρινής κυβέρνησης.

Στις 12 ώρες που κράτησε το Πολιτικό Συμβούλιο (τελείωσε στις 4 τα ξημερώματα) ο Παπανδρέου τους

έσπασε τα νεύρα. Έκανε μόνο απολογισμό των πεπραγμένων του, τα ίδια δηλαδή που επαναλαμβάνει εδώ και καιρό όπου βρεθεί και σταθεί.

Έβλεπε τους Λοβέρδο, Χρυσοχοϊδη, Βενιζέλο να του λένε «φύγε», αλλά αυτός τελικά αποφάσισε να γίνει νέα συνεδρίαση στις 4 Ιανουαρίου, μπας και τελικά αποφασιστεί να γίνει σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου.

Ο Βενιζέλος που βλέπει εδώ και καιρό την πολιτική φθορά στο πρόσωπό του, έθεσε χρονοδιάγραμμα στον Παπανδρέου μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, γιατί όπως υποστήριξε δεν γίνεται να διαπραγματεύεται για το PSI, να παλεύει με τα έσοδα και ταυτόχρονα να είναι μάχιμος με τις εσωκομματικές διαδικασίες.

Το έχουμε ξαναγράψει και θα το γράφουμε συνέχεια: προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, αναμένοντας εξελίξεις. Αυτές τις εξελίξεις περιμένουμε να μάθουμε κι εμείς. Για να τις περιμένει κάνοντας να πάντα να μείνει στην καρέκλα, δεν θα είναι και τόσο αθώες….


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα