Το Olympia ως “περιθωριακό Blog”, ο κύριος Παπακωνσταντίνου, ο κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου και οι κυβερνήσεις του περιθωρίου.

Ο κύριος Παπακωνσταντίνου εξετέθει ανεπανόρθωτα μετά το φιάσκο της επιστολής όπου απειλούσε τον Πάνο Καμμένο με μηνύσεις επειδή ο τελευταίος τον αποκάλεσε τ. υπάλληλο της Goldman Sachs. Την ίδια κατηγορία είχε εκστομίσει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τρεις φορές στην βουλή και άπειρες σε “μη περιθωριακά” ΜΜ”Ε”, χωρίς ποτέ να διαψεύσει ο κύριος Παπακωνσταντίνου. Η απόπειρα του όμως να φωτογραφίσει το “Ολυμπία” ως πηγή της είδησης, δείχνει μόνο πανικό αφού εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά και το έχουμε γραψει επανειλημμένα ότι ο υπουργός δεν έχει εργασθεί στην Goldman Sachs αλλά έχει συνεργασθεί μαζί της από τις θέσεις ευθύνης που κατείχε. Η πρωτοβουλία του να προστατεύσει πολλάκις την δράση της Goldman Sachs στην Ελλάδα έναντι της διερεύνησης από την ΕΕ, είμαστε σίγουροι ότι αποτελεί πρωτοβουλία κινούμενη από την ηθική του και όχι αποτέλεσμα “εργασιακών καθηκόντων”.

Όσον αφορά το χθεσινό άρθρο του κυρίου Παπαδημητρίου, (Οταν ο Καμμένος υπαγορεύει πολιτική στον Σαμαρά), ήταν άκρως κατώτερο των προσδοκιών μας. Τον κύριο Παπαδημητρίου τον θεωρούμε έναν ευφυή άνθρωπο με αξιόλογες απόψεις, που αναγκάζεται λόγω του επαγγέλματος να θέτει την ευφυΐα του στον βωμό των αναγκών της θέσης του. Δεν είναι τυχαίο ότι ο κύριος Παπαδημητρίου είναι ο μόνος που τολμά να λέει τα πράγματα με το όνομα τους όσον αφορά το φιάσκο του Βατοπαιδίου και τον βρώμικο ρόλο που έπαιξαν συγκεκριμένοι μεγαλοεπιχειρηματίες και παραδημοσιογραφικά αποβράσματα. Με μία διαφορά: Εμείς τα γράφαμε πάλι “περιθωριακά”, όταν ο κύριος Παπαδημητρίου σιωπούσε. Εμείς αποκαλύπταμε τα ψεύδη π.χ. του “Πρώτου Θέματος”, περί “καλογήρων με 20 εκ. Ευρώ σε πλαστικές σακούλες”, όταν όλοι σιωπούσαν. Όπως αποκαλύψαμε “περιθωριακά” από τον Νοέμβρη του 2009 τις επαφές Παπανδρέου και την ειλλημμένη απόφαση για υπαγωγή στο ΔΝΤ. Όταν “περιθωριακά” αποκαλύπταμε το Τ3 – Τ10 και τόσα άλλα που στην πορεία επιβεβαιώθηκαν. Είμαστε σίγουροι ότι ο κύριος Παπαδημητρίου δεν χαίρεται καθόλου με την επαγγελματική του υποχρέωση που τον αναγκάζει να συμπεριφέρεται ως εργολάβος λάσπης κατά του Πάνου Καμμένου, χωρίς όμως να λέει κουβέντα για την Unigestion, για την DEXIA, για την διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, την Ελβετική εταιρεία του Ανδρίκου Παπανδρέου και τόσα άλλα που ήδη βγαίνουν στην επιφάνεια “μη περιθωριακά” με επερωτήσεις στην βουλή.

Είμαστε σίγουροι επίσης πως το κλισέ “κρυπτοφασιστική ατμόσφαιρα στο Blog” το χρησιμοποιεί νιώθοντας απολύτως άβολα. Είμαστε σίγουροι πως έχει διαβάσει τον “ορισμό του Φασισμού” από τον ιδρυτή του. Είμαστε σίγουροι πως θλίβεται όταν αναγκάζεται να υπερασπίσει μία κυβέρνηση που βάλλεται από διεθνείς οργανώσεις επιζώντων της Σοά, πως αναγκάζεται να αποκρύπτει με φασιστικό τρόπο τις κατηγορίες Καρατζαφέρη προς Παπακωνσταντίνου / Goldman Sachs / Τριμερή κλπ κλπ για να τις χρεώνει στον Καμμένο. Είναι δεδομένο πως ένας λογικός άνθρωπος όπως ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, νιώθει άβολα να αποθεωνει νεφελιμομάχους, αρνητές του ολοκαυτώματος, αντισημίτες και διακινητές ρατσιστικού μίσους επειδή “

Keywords
Τυχαία Θέματα