ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

16:52 12/1/2013 - Πηγή: Olympia

Γράφει ο Σάκης Α.

Ε!!Ψιτ!!,εσυ,ναι σε εσένα μιλάω!! αν αυτήν την στιγμή διαβάζεις τις σκέψεις μου θα είσαι σε κάποια ιστοσελίδα ανησυχίας και προβληματισμού θα είσαι οργισμένος και μπερδεμένος πολλαπλά προβληματισμένος αναρωτιέσαι εάν το cd κάνει το usb ή το usb κάνει το cd??Μην χαλιέσαι δεν θα ασχοληθώ με την λαγκαρντ θα ασχοληθώ με εσένα, ναι με εσένα γιατί θέλω να πούμε μαζί κάποιες αλήθειες.Αλήθειες που πονάνε και γιαυτο δεν τις ακουμπάμε.
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά:Ελπίζω να κατάλαβες

οτι κομμουνισμός,σοσιαλισμός και
φιλελευθερισμός είναι μεγάλες μπουρδολογίες και οτι ουδεμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα,απλώς δεν μπορούν να λειτουργήσουν στην πραγματική οικονομία,το ίδιο και όλες οι άλλες αμπελοφιλοσοφίες δήθεν φιλοσόφων ψευτοκουλτουριάρηδων. Δεν μπορούν να λειτουργήσουν γιατί απλούστατα άνθρωπος=διαφθορά και διαφθορά=άνθρωπος.Άπειρα παραδείγματα επί αυτού,ΕΣΣΔ,Κίνα χλίδα οι κομματάρχες ενώ ο λαουτζίκος ίχνος ατομικής ιδιοκτησίας και τσιμουδιά,το μεγαλείο της δημοκρατίας.ΗΠΑ, οι ολίγοι τα πολλά και οι λοιποί ούτε ιατρική περίθαλψη. Ήδη θα πρέπει να χεις καταλάβει οτι 30 χρόνια μας κυβερνάει μια εγκληματική συμμορία που η μαφία μπροστά της φαίνεται παιδική χαρά. Είναι τόσο μεγάλη η διαφθορά τους που έχουν καταφέρει να πείσουν τα γατάκια της Ευρώπης οτι τους πιέζουν και οτι βάζουν τους δικούς τους κανόνες. Έχουν πείσει τους περισσοτέρους από εσάς οτι οι τροικανοί είναι οι κακοί και οτι αναγκαστικά παίρνουν τα μέτρα που τους υποβάλλονται,η αλήθεια είναι οτι τόσα χρόνια τους τα έτρωγαν, έκλεβαν από όλους τους λαούς της Ευρώπης και τώρα κάνουν το μεγάλο φαγοπότι,οι Ολυμπιακοί ήταν το μεγάλο εγχώριο φαγοπότι και τα μνημόνια θα είναι το πανευρωπαϊκό. Άρπαξαν όλες τις καταθέσεις μας μέσω τραπεζών και έβαλαν τους Ευρωπαίους να τις πληρώσουν,θα αποκρατικοποιήσουν τα πάντα μαζί μετά εγχώρια συνεταιράκια τους και αυτοί μαζί με τους εκλεκτούς τους θα εκτοξεύσουν τις καταθέσεις τους από τις μίζες. Κανένας της συμμορίας ποτέ δεν τιμωρήθηκε ούτε θα τιμωρηθεί στην Ελλάδα,κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχεις εμπεδώσει μέχρι τώρα, το μεγαλείο της ελληνικής δημοκρατίας και δικαιοσύνης είναι ανυπέρβλητο.
Εκείνο όμως που πραγματικά θα έπρεπε να μας εξοργίζει και ειδικά εμάς τους χριστιανούς είναι η υποκρισία της Εκκλησίας,και άντε οι άλλοι με τις γραβάτες,αυτοί με τα ράσα? Μιλάμε για την πιο πρωτότυπη μηχανή ξεπλύματος χρήματος και φοροδιαφυγής παγκοσμίως. Απίστευτοι υποκριτές και διεφθαρμένοι οι ρασοφόροι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Εξοργιστική και η σιωπή του Αρχιεπισκόπου,και προς θεού τα συσσίτια γίνονται χάριν στη φιλανθρωπία του κόσμου και στην βοήθεια του όπως κατασκευάζονται και όλοι οι ναοί.
Αφού τώρα εμπέδωσες την ποιότητα των ανθρώπων που αποφασίζουν για σένα, χωρίς εσύ να συμφωνείς γιατί υφάρπαξαν την ψήφο σου,μην προσπαθείς να βρεις τι φταιει στον δημόσιο τομέα,μην απορείς για τους μετανάστες, μην οργίζεσαι με τις ελλείψεις και την ταλαιπωρία στα νοσοκομεία. Μην σπαταλάς την ενεργητικότητα σου στο να βρίζεις, άλλαξε τον εαυτό σου, ξεκίνα την ελληνική άνοιξη. Σκέψου σαν Έλληνας, έχεις υποχρέωση να σώσεις την ανθρωπότητα. Μόνο αυτό έχεις να κάνεις, να αντισταθείς στην εξαφάνιση σου,γιατι εαν δεν το κατάλαβες πας για εξαφάνιση!!Θα έπρεπε ήδη να είσαι προστατευόμενο είδος.Μην αγχώνεσαι όμως χαλάρωσε έχουν προβλέψει οι πρόγονοι σου για αυτό,η αρχαία ελληνική κληρονομιά δεν ανήκει μόνο σε εσένα ανήκει σε όλη την ανθρωπότητα και θα εξαφανιστεί μόνο με την καταστροφή του πλανήτη. Ως τότε σκέψου,πιες το καφεδάκι σου,γκρίνιαξε για τα τέλη κυκλοφορίας, μάλωσε με την γυναίκα σου,δες λίγο μενεγάκη και πες και εσύ ”αυτό το μπουρδέλο μόνο με πυρηνική βόμβα σώνεται.” -ΞΎΠΝΑ ΡΕ, το είπαν άλλοι για σένα ”ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ” θα πέσουμε όλοι μέχρι τον τελευταίο με λάθος μαλάκες τα βάλανε!!!.


Keywords
Τυχαία Θέματα