Ποιος βελαζει;

Από τον (εξοργισμένο) Πόρτα – Πόρτα

Πάνος Παναγιωτόπουλος, μετά τις δηλώσεις του Γιλμάζ, :

“ Η προσπάθεια του πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας κ. Μεσούτ Γιλμάζ να ανασκευάσει τα όσα απεκάλυψε για την ανάμειξη των Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στους εμπρησμούς Ελληνικών δασών είναι – το λιγότερο- αστεία. Γι αυτό και περισσότερο επιβεβαιώνει, παρά διαψεύδει, την αλήθεια των καταγγελιών που έκανε.

(α) Το θέμα, που έχει προκύψει, είναι τεράστιο και είναι επιτακτικό καθήκον της κυβέρνησης Ερντογάν να αποδείξει ότι υπάρχει Κράτος Δικαίου στην Τουρκία, το οποίο είναι σε θέση να ερευνήσει

τις αποκαλύψεις Γιλμάζ και να φέρει στο φώς όλα τα στοιχεία που θα προκύψουν.

Εκτός από την πλήρη και σε βάθος ενημέρωση, (β) η Τουρκική πλευρά οφείλει να αποκαταστήσει την βαρύτατη ζημία, που προκλήθηκε σε βάρος της χώρας μας και να δεσμευθεί δημόσια ότι δεν θα επαναληφθούν τέτοιου είδους “βρώμικες επιχειρήσεις” των Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.

Οι αποκαλύψεις Γιλμάζ, όμως, δεν αφορούν μόνο στην Ελλάδα και στην Τουρκία, αλλά πρέπει να απασχολήσουν και τα αρμόδια θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προς την οποία θέλει να βρεθεί εγγύτερα η σημερινή Τουρκία.

Σε κάθε περίπτωση, το πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα δεν μπορεί να σταματήσει εδώ.”

ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ τα ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΑ

(α) – ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ, ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΔΙ θα μπορουσε να κανει αυτη τη δηλωση !!

(β) – Η Τουρκικη πλευρα δεν οφειλει ΤΙΠΟΤΕ !! Η Ελληνικη Πλευρα οφειλει να κανει ερευνα, και ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ των ΖΗΜΙΩΝ. Αυτη την ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ, την περνα απο αμετακλητη ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ως αποζημιωση απο το Τουρκικο Κρατος ΚΑΙ… μετα οσα εχω πει.. εγγραφη ως “εισρπακτεα” στο ΑΕΠ ΚΑΙ εκχωρηση πχ σε Κουρδους Ρωσσους η Ισραηλινους να εισπραξουν με αμοιβη 25%.

Το Κρατος ειναι ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, η ΠΑΡΤΙΔΑ ειναι ΜΑΝΑ ολων μας… ΤΑ ΓΙΔΙΑ να το βουλωσουν και να πανε να φανε πρασιναδα.

Δεν κανεις δηλωσεις για να ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ… αλλα ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ και ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ για την ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ βασει νομων και Εθνικης Κυριαρχιας.

Οποιο ΓΙΔΙ μιλαει πολυ… απλα ΒΕΛΑΖΕΙ… για να μην ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ, διοτι αν ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ θα κανει εχθρους τους ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ και κανενα ΓΙΔΙ δεν εχει αυτη την πολιτικη πολυτελεια. Προτιμα τον “εντιμο” ΒΕΛΑΖΜΟ στο γαμο του ΗΡΩΑ Καραγκιοζη.

κ επειδη δεν υπαρχει καμια ελπιδα σε αυτο το συμπαν τα ΓΙΔΙΑ “μας” να βαλουν μυαλο, κανω εκληση στον Τεντε, ν απλωσει την τεντα ΜΟΝΟΣ του και να χωσει απο κατω τα παντα ολα…, ο Ελληνικος Λαος θα τον στηριξει μεχρι τελους.-

Οποιος προσβαλλεται απο τα γραφομενα μου, δεν εχει παρα να με βρει και να με κανει ΝΤΑ.

ΠΠ


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα