Μεγάλη συγκέντρωση για τον Κατσαφάδο στον Πειραιά.

Τρεις χιλιάδες Πειραιώτες ανταποκρίθηκαν στο καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο κάλεσμα του αντιπροέδρου της ΟΝΝΕΔ και Πολιτευτή ΝΔ Α΄ Πειραιά & Νήσων κ. Κώστα Κατσαφάδου, να παρευρεθούν σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Πειραιά για να ανταλλάξουν ευχές, να μιλήσουν και να στείλουν ένα κοινωνικό μήνυμα ευαισθησίας και αλληλεγγύης.

Πολίτες,

πέρα από πολιτικές διαφορές και κομματικές αποχρώσεις αποδέχτηκαν την πρόταση του κ. Κατσαφάδου και είπαν μαζί του, ότι όλοι οι Έλληνες είμαστε μαζί, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα.

Ο Κατσαφάδος έχει συντονίσει την δράση της ΟΝΝΕΔ και των ενοριών στον Πειραιά με αποτέλεσμα να έχει προσφέρει πολλά στην προσπάθεια για αλληλεγγύη, όχι μόνο στα λόγια.

Η κοσμοσυρροή βέβαια σε μία συγκέντρωση που κακά τα ψέμματα είχε έντονο πολιτικό χαρακτήρα, οφείλεται στον αγώνα του Βασίλη Μιχαλολιάκου ως δημάρχου της πόλης που έχει ξεκολλήσει τον Πειραιά από την μιζέρια και την βρωμιά, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Το έχουμε ξαναγράψει, αλλά επιβεβαιώνεται κάθε στιγμή. Το δόγμα Μιχαλολιάκου για πολιτική ανδροπρέπεια και τοποθέτηση της πόλης υπεράνω κομματικών ή άλλων επιδιώξεων, έχει απογειώσει όπως είναι επόμενο και τον πολιτικό χώρο από τον οποίο προέρχεται.

Το κυριότερο; Ο Μιχαλολιάκος με την δράση του έχει συμπαρασύρει την συντριπτική πλειοψηφία των Πειραιωτών σε κοινωνική εξωστρέφεια παρά τα προβλήματα και την απογοήτευση. Ο εθελοντισμός στον Πειραιά είναι στα υψηλότερα επίπεδα για την χώρα, οι πολίτες συμμετέχουν στα δρώμενα, η πάταξη του λαθρεμπορίου έχει κάνει την πόλη ασφαλέστερη και τους δρόμους ανθρώπινους.

Γι’ αυτό και η κυβέρνηση δεν τόλμησε να έρθει σε ανοιχτή ρήξη με τον δήμαρχο ούτε καν στο θέμα του λιμανιού, ενώ παρακολουθεί στενά τις πρωτοβουλίες του για την παιδεία και την δικαστική διαμάχη με τους “εκλεκτούς” μεγαλοεργολάβους και άλλους παράγοντες. Οι πολίτες και οι εργάτες του δήμου βλέπουν τον Μιχαλολιάκο καθημερινά στον δρόμο, δίπλα τους. Γι’ αυτό και έχουν συσπειρωθεί στο πλευρό του.

Την ίδια στιγμή που οι “λαοπρόβλητοι” αρλεκίνοι της “νέας διακυβέρνησης” έχουν κάνει την Εθνική κατάθλιψη μόνιμο ντεκόρ στις πόλεις τους, στις οποίες κυκλοφορούν με συνοδεία πολυάριθμων “γορίλων”, όταν βέβαια δεν βγαίνουν μεταμφιεσμένοι σε …νεράιδες.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα