Ποιόν να εμπιστευτώ τον Γιώργο Πεταλωτή ή την Λούκα Κατσέλη;

00:06 2/3/2012 - Πηγή: Olympia

Γράφει ο Πρώην σοσιαλιστής τύπου ΠΑΣΟΚ.

Εντύπωση μου έκανε το κάλεσμα του Γιώργου Πεταλωτή προς την Λούκα Κατσέλη να γυρίσει στο ΠΑΣΟΚ, μέσω του «ΑΝΤ1 97,2»,
Κάτι τέτοιες πρωτοβουλίες και καλέσματα των ανθρώπων του ΠΑΣΟΚ, με κάνουν μέρα με την μέρα να αισθάνομαι ως ένας μη νοήμων άνθρωπος, τον οποίο μπορεί ακόμη να εξαπατήσει το ΠΑΣΟΚ.
Στην

ζωή είναι κάποιες στιγμές που σε αναγκάζουν να κλείνεις μια πόρτα πίσω σου, χωρίς να σε ενδιαφέρει για το αν θα βρεις ή δεν θα βρεις νέα στέγη , είναι ακόμη άλλες φορές που είσαι υποχρεωμένος, ότι έχεις κτίσει, να το γκρεμίσεις, και να το κτίσεις από την αρχή.
Σε μια τέτοια κατάσταση βρίσκεται τώρα και το ΠΑΣΟΚ.
Ήταν που ήταν πάντα ένα κόμμα το οποίο γνώριζε πολύ καλά το παιχνίδι των υποσχέσεων
και των επικοινωνιακών παιχνιδιών, όμως όπως γίνετε σε όλα τα παιχνίδια, έρχεται η ώρα της καταρρεύσεις.
Κι άλλες φορές, κι άλλα κόμματα έχουν καταρρεύσει, αλλά ξανά έγιναν κόμματα, θα μου πει κάποιος. Δεν διαφωνώ για το παρελθόν.
Σήμερα όμως δεν έχει καταρρεύσει το ΠΑΣΟΚ, σήμερα το ΠΑΣΟΚ κατάρρευσε γκρέμισε την ελληνική κοινωνία στην μιζέρια, στην φτώχεια και στην εξαθλιώσει.
Αυτό είναι που δεν έχει συνειδητοποιήσει ο Γιώργος Πεταλωτής, εν αντιθέσει με την Λούκα Κατσέλη, η οποία έχει το θάρρος να πει ως εδώ. Κλείνω την πόρτα και αποχωρώ.
Ασφαλώς και δεν μπορεί να ξεχαστεί από κανέναν η παρουσία της στο ΠΑΣΟΚ, όμως το γεγονός ότι έχει το σθένος να βγει έξω από το μαντρί, είναι άξιο επαίνου.
Δεν έχει καμία σημασία αν θα την φάει ο λύκος ή όχι, σημασία έχει ότι έχει την δύναμη να απομακρυνθεί από τον Πεταλωτή, ο οποίος ακόμη και τώρα δεν έχει συνειδητοποιήσει, ότι το ΠΑΣΟΚ, μετατράπηκε από κόμμα σε λύκο.
Σήμερα εγώ μεταξύ Πεταλωτή, και Κατσέλη, προτιμώ την Λούκα Κατσέλη.
Νέο σπίτι. Νέο δρόμο. Νέα αρχή. Χωρίς να ξεχάσω τα παλιά.
Όλα στην ζωή έχουν μιαν αρχή, η οποία πάντα γίνεται όχι από νέους ανθρώπους, αλλά από νέες ιδέες, οι οποίες όμως πάντα προκύπτουν, από προηγούμενα λάθη εφόσον αυτά αναγνωριστούν.
Ο Πεταλωτής νομίζει ακόμη ότι είναι σωτήρας, γι αυτό και καλεί την Κατσέλη κοντά του.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα