Πιέσεις σε Παυλόπουλο να “ξεχάσει” την επερώτηση για τα ομόλογα! Άρον άρον παράταση για την πώληση του ΤΤ και ο Πεπόνης περιμένει στην γωνία!

10:52 1/9/2012 - Πηγή: Olympia

Αναταράξεις στην μακαριότητα του ξεπουλήματος προκαλεί η εμμονή Παυλόπουλου στην επερώτηση που κατέθεσε για τα Ελληνικά ομόλογα και το μέγα σκάνδαλο της αγοράς αυτών από Ελληνικά ιδρύματα. (Πετάει το γάντι στον Στουρνάρα ο Παυλόπουλος: Πες μας ποιοί θησαύρισαν από τα Ελληνικά ομόλογα… Όλα τα στοιχεία στον Πεπόνη!)
Η διορία του Στουρνάρα βάσει κανονισμού εκπνέει στις 6 Σεπτέμβρη ενώ ο τ. υπουργός διεμήνυσε ότι δεν υπάρχει

περίπτωση να κάνει πίσω.
Αυτό τινάζει στον αέρα την μεθόδευση για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο διότι εάν πουληθεί
και βγουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το ίδρυμα αγόρασε παράνομα αυτά τα ομόλογα με άνωθεν εντολές ή χωρίς αποφάσεις του ΔΣ, τότε πάμε ολοταχώς για ειδικό δικαστήριο.
Εάν αποδειχθεί ότι αγοράστηκαν με αποφάσεις του ΔΣ, τότε μιλάμε για πιθανή (sic) απιστία σε βαθμό κακουργήματος.
Εάν όμως η απάντηση του υπουργείου δείξει ότι η καταστροφή του ιδρύματος οφείλεται στο κούρεμα ομολογων που ήδη κατείχε, τότε όσοι ενεπλάκησαν στην πώληση του CDS τον Δεκέμβρη του 2009 δεν θα είναι απλοί εγκληματίες όπως θεωρούμε σήμερα.

Καταλαβαίνετε λοιπόν τι στοιχεία θα αναγκαστεί να δώσει ο Στουρνάρας (τα οποία ήδη γνωρίζει). Εάν γινόταν διαδικασία πώλησης και ερχόντουσαν μετά οι απαντήσεις, τότε ο ΥΠΟΙΚ θα φλέρταρε με άμεση συνενοχή.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα