«Όμηροι» οι επιβάτες των ΚΤΕΛ Κηφισού

11:46 12/4/2012 - Πηγή: Olympia

Κανένα δρομολόγιο δεν εκτελείται από τις 10 το πρωί από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού εξαιτίας της 24ωρης απεργίας των οδηγών των λεωφορείων, που έχουν αποκλείσει τις δύο πύλες του σταθμού.
Σύμφωνα με τη διοίκηση των ΚΤΕΛ για σήμερα είχαν προγραμματιστεί να γίνουν 400 δρομολόγια, περίπου 25 δρομολόγια ανά ώρα. Οι επιβάτες που επέλεξαν να μετακινηθούν για τις γιορτές του Πάσχα

με τα ΚΤΕΛ, δηλώνουν αγανακτισμένοι με την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, καθώς βρίσκονται όμηροι της διαμάχης των οδηγών με τους ιδιοκτήτες των λεωφορείων.

Όπως τόνισε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδία ΚΤΕΛ Γιάννης Λάμπρου ήδη έχουν ζητήσει τη συνδρομή της αστυνομίας. «Ζητήσαμε τη συνδρομή αστυνομίας, αλλά αυτή σφυρίζει αδιάφορα. Μία μέρα τον χρόνο περιμένουμε κι εμείς να δουλέψουμε καλά και η Πολιτεία δεν κάνει τίποτα. Θα αναγκαστούμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας» τόνισε.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οδηγών, Βασίλης Δημητρόπουλος τόνισε ότι οι οδηγοί δεν έχουν αντίρρηση να ανοίξουν τον σταθμό και να προχωρήσουν σε διάλογο «με όρους λογικής και όχι με όρους ομηρίας» όπως χαρακτηριστικά είπε. Μέχρι τότε επισήμανε ότι παραμένουν ανένδοτοι και αμετακίνητη από τη θέση τους, κρατώντας το σταθμό κλειστό.

Στον σταθμό βρίσκονται δύο διμοιρίες των ΜΑΤ.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα