‘Ολα τα νέα ονόματα στις γαλάζιες λίστες – (μέρος 2ο -περιφέρεια)

Στην Αχαΐα τη μάχη του σταυρού θα δώσουν η Νατάσα Ράγιου, ο Νίκος Παπαδημάτος, ο Άγγελος Τσιγκρής και ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος. Νέοι υποψήφιοι αναμένεται να είναι ο πρώην αρχηγός ΓΕΝ Γιώργος Καλαμαλίκης και ο υποψήφιος δήμαρχος Πάτρας Κώστας Χριστόπουλος. Συζητούν να είναι και πάλι υποψήφιες η Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου και η Ελένη Πανίτσα- Μπακουλοπούλου, ενώ ακούγεται έντονα και το όνομα του προέδρου της ΝΟΔΕ
Αντρέα Μαζαράκη. Νίκος Νικολόπουλος και Μιχάλης Μπεκίρης έχουν ξεκινήσει ήδη τον αγώνα για να επανεκλεγούν.
Στην Αιτωλοακαρνανία έχει κλειδώσει η υποψηφιότητα του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Θύμιου Δρόσου, του Γιώργου Παπαναστασίου, υποψήφιου περιφερειάρχη, του Ασημάκη Φωτόπουλου, γιου του πρώην βουλευτή, του Νίκου Καραπάνου και της ‘Ελενας Μάντζιου Κοτρολού. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται και η περίπτωση του πρώην δημάρχου Μεσολογγίου Γιώργου Πρεβεζάνου. Σε συζητήσεις βρίσκεται και η δημοτική σύμβουλος Αγρινίου Γεωργία Μπόκα, ενώ ακούγεται το όνομα του πρώην δημάρχου Αιτωλικού Κώστα Σταράμου, καθώς και του Κώστα Ναούμη, γραμματέα δικηγόρων του κόμματος. Ο Σπήλιος Λιβανός τελικά ανακοίνωσε ότι δεν θα κατέβει, παρά τις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ υποψήφιοι θα είναι και οι βουλευτές Μάριος Σαλμάς, Δημήτρης Σταμάτης και Κώστας Καραγκούνης.
Στην Ηλεία, πέρα από τον βουλευτή Κώστα Τζαβάρα, μετακινείται η βουλευτής Επικρατείας… Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, ενώ κατεβαίνει ο Διαμαντής Σεϊτανίδης, ο Παναγιώτης Αδρακτάς και ο Διονύσης Χιόνης. Οι Χάρης Λαμπρόπουλος, Γιώργος Κατσάμπερης διεκδικούν μια θέση.
Στην Άρτα με μεγάλες πιθανότητες εκλογής κατεβαίνει ο Γιώργος Στύλιος, ενώ φαίνεται πως έχουν «κλειδώσει» οι υποψηφιότητες του Κώστα Παπαδημητρίου και της Εύης Καραμπίνα, παιδιά πρώην βουλευτών. Ενδιαφέρον υπάρχει από τον Χριστόφορο Μίχο, τον Γιώργο Παπαβασιλείου και την Τασούλα Σίμου Τάσου.
Στη Θεσπρωτία, εκτός από τον Αντώνη Μπέζα, τη μονοεδρική αναμένεται να διεκδικήσουν οι Κώστας Μπέσης και Νίκος Κάτσιος.
Στα Ιωάννινα εκλέγονται ο γραμματέας της KO. της Ν.Δ. Κώστας Τασούλας και ο Σταύρος Καλογιάννης. Έχει κλειδώσει η υποψηφιότητα του δημοσιογράφου Στέλιου Λεύκοβιτς, ενώ ακούγονται τα ονόματα του Κώστα Κατσένου, του Γιάννη Γεροθανάση και του Οδυσσέα Πότση.
Στην Πρέβεζα μεγάλο ενδιαφέρον δείχνουν ο Αχιλλέας Βουνάτσος, ο Μιχάλης Σπυρέλης, ο Στέργιος Γιαννάκης και η Μαρία Πετρόζου.
Στην Αργολίδα ο μόνος βουλευτής του κόμματος είναι ο Γιάννης Ανδριανός. Νέα πρόσωπα θα είναι ο πρώην δήμαρχος Ναυπλίου Τάκης Αναγνωσταράς, ο Βασίλης Σιδέρης, ο Χρήστος Καλατζής, η Θεοδώρα Καλογεράκου και ο Βαγγέλης Μπαρμπάκος.
Στην Αρκαδία, όπου εκλέγεται ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέας Λυκουρέντζος, φαίνεται πως είναι κοντά να κλειδώσουν η Μαρία Τροχάνη, ο Μαρίνος Τσίρμπας και ο Βασίλης Κοντοζαμάνης. Τέλος, ακούγονται και τα ονόματα των Μπάμπη Αποσκίτη, Κώστα Βλάσση και Παναγιώτη Καρβελά.
Στην Κορινθία θα πολιτευτούν ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος και ο Κώστας Γιώτης, ενώ ερώτημα αποτελ
Keywords
Τυχαία Θέματα