Ο Γερμανικός τύπος για την υπογραφή που ΔΕΝ βάζει ο Σαμαράς!

Πολλές είναι οι σημερινές αναφορές του γερμανικού τύπου στο θέμα των ενυπόγραφων εγγυήσεων που ζητά η Ευρώπη από την Ελλάδα για την εκταμίευση της 6ης δόσης.

Νέα βοήθεια μόνον κατόπιν ενυπόγραφων δεσμεύσεων, τιτλοφορείται άρθρο στην ιστοσελίδα του Stern. Χωρίς υπογραφή δεν υπάρχουν λεφτά, σημειώνει το ειδησεογραφικό N-TV. Το Eurogroup επιμένει σε υπογραφές από την Αθήνα» είναι ο τίτλος του N24.

“Η Αθήνα απειλείται με χρεοκοπία

επειδή ο Σαμαράς δεν υπογράφει”, είναι ο τίτλος στην Badische Zeitung, η οποία σημειώνει “«Η Ελλάδα σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Ήδη την ερχόμενη εβδομάδα μπορεί να κριθεί εάν η χώρα οδηγηθεί σε μια ανεξέλεγκτη χρεοκοπία ή εάν διασωθεί εκ νέου με δάνεια δισεκατομμυρίων.

Η ΕΕ ζητά ενυπόγραφες εγγυήσεις από τους κορυφαίους πολιτικούς της Αθήνας ότι θα συνεχίσουν στο δρόμο της εξυγίανσης. Όλοι είναι διατεθειμένοι (να το κάνουν) – πλην ενός: ο συντηρητικός αρχηγός Αντώνης Σαμαράς. Έτσι γίνεται το πρόσωπο κλειδί στο δράμα του χρέους. (…) Εάν ο Σαμαράς εμείνει στην άρνησή του, τότε η Ελλάδα απειλείται με κατάρρευση”.

«Οι Βρυξέλλες τα θέλουν στο χαρτί», γράφει η εφημερίδα Die Welt στην ηλεκτρονική της έκδοσης: «Οι Έλληνες συντηρητικοί συνεχίζουν να απορρίπτουν. Τελευταία προθεσμία μέχρι την επόμενη Τρίτη».

Πηγή: sofokleousin.gr


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα