“Νερό στο κρασί” του ΣΥΡΙΖΑ και Δραγασάκης

Αγαπητή “Ολυμπία” χαίρε

Συγκεκριμένα σε εκδήλωση της ΚΟΕ (συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ) που έγινε υπό τον τίτλο : “Πώς μπορούμε να φτάσουμε σε ένα ξέφωτο μετά την τρόικα” ο Γιάννης Δραγασάκης μεταξύ άλλων τόνισε :

Περιγράφοντας την ελληνική κρίση, ο Γ. Δραγασάκης σημείωσε από την πλευρά του ότι δεν πρέπει να τη θεωρούμε αποσπασμένη

από το ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο πλαίσιο, ενώ υπογράμμισε ως αναγκαία προϋπόθεση υπέρβασής της το να κατανοήσουμε την ιστορικότητα, το βάθος και την ποιότητά της. Τόνισε δε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ότι οι προοπτικές δεν είναι κλειστά θεωρητικά σύνολα, αντίθετα είναι ανοιχτές στη δυναμική των πραγμάτων,ενώ απαντώντας σε όσους καλούν τον ΣΥΡΙΖΑ να μη βάλει νερό στο κρασί του, είπε ότι «μπορεί να χρειαστεί να βάλουμε κρασί στο νερό μας, καθώς η δυναμική είναι τέτοια που ίσως να προτρέψει σε πιο ριζοσπαστικές λύσεις».

Πολύ απλά όταν ακολουθείς ριζικές λύσεις στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που συναντάς και είσαι συνεπής στις εξαγγελίες που έχεις προγραμματίσει , τότε λέμε ότι δεν ΄βαζεις καθόλου “νερό στο κρασί σου”. Πόσο μάλλον όταν υιοθετείς ultra ριζικές λύσεις. Τότε “χρησιμοποιείς το καλύτερο κρασί”, δηλαδή τον άκρατον οίνον. Από την στιγμή όμως που βάζεις “νερό στο κρασί σου” , τότε όχι μόνον δεν ακολουείς πιο ριζοσπαστικές λύσεις (όπως διατείνεται ο Γ. Δραγασάκης) , αλλά το πρόγραμμά σου “ξεχυλώνει” και οι προγραμματικές σου εξαγγελίες αποδικνύονται “φούσκα”, δηλαδή πομφόλυγες νεοπασοκικού τύπου , προς ταχύτατη εξαφάνιση.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα