ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.

The Bond Holder

ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΜΠΑΙΝΕΙ-ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΑΠ. http://s.enet.gr/resources/article-files/vasika-stoixeia-kai-gegonota-1.pdf

 .

Τώρα ξέρω ΓΙΑΤΙ οι Ευρωπαίοι τα πήραν στο κρανίο στην Πολωνία. Οι άνθρωποι αυτοί ( η κυβέρνηση )είναι παπατζήδες και πιστεύουν ότι όλοι οι άλλοι είναι ηλίθιοι (το κόμπλεξ του βλάκα). Μόνο δυο παραδείγματα γιατί πετώ σε μισή ώρα.

Ο Μπαίνει-Βγαίνει  είπε χθες με θράσος ότι φτάσαμε στα επίπεδα εισοδημάτων του 2004 και χάθηκε μια επταετία εξαιτίας της διακυβέρνησης Καραμανλή (με τον άλλο βλάκα τον Αλογοσκουφη έχει ένα πολύ μικρό ελαφρυντικό ο Μπαίνει). Τέτοια λέει και τον γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια- κυριολεκτικά – και οι αγορές και οι ευρωπαίοι.

Πως το δικαιολογεί;

Παίρνει το καθαρό ΑΕΠ του 2010  και το διαιρεί με τον πληθυσμό και βγάζει το κατά κεφαλη εισόδημα της Ελλάδος. Μετά την ύφεση που οι ΙΔΙΟΙ δημιούργησαν (λιγότερο ΑΕΠ) το κατά κεφαλη εισόδημα έπεσε στα επίπεδα του 2004. Χάσαμε πλούτο οικονομικής ανάπτυξης 7 χρονών με την δικιά τους την διακυβέρνηση. Γίναμε φτωχότεροι. Και έχει το θράσος να το χρεώνει στην διακυβέρνηση Καραμανλή. Όμως ο ίδιος λέει στην τρόικα ότι η παγκόσμια ύφεση που έφτασε στην Ελλάδα είναι η αίτια που δεν πιάσαμε τους στόχους μας. Ποια από τα δυο ισχύει; Σας παρακαλώ μην τα πείτε αυτά έξω γιατί θα σας πάρουν με τις ντομάτες. Πρώτη φορά στα 35 χρόνια στην καριέρα μου ακούω τόσα χοντρά ΨΕΜΜΑΤΑ και αντιφάσεις.

Στη έκθεση που παρουσιάζουν σήμερα (διαβάστε την για να γελάσατε από θυμό) λένε ότι ελάττωσαν τα λειτουργικά έξοδα του κράτους. Από 36 δις στα 24 δις. Πως τα κατέφεραν;

§  Έκοψαν τις συντάξεις. Μην ξεχνάμε ότι επειδή έφαγαν τα λεφτά των ταμείων – τα δικά μας τα λεφτά που τους δώσαμε να διαχειριστούν – το ΚΡΑΤΟΣ έχει την υποχρέωση να πληρώσει τις συντάξεις. Το ποσό αυτό κάθε χρόνο στα έξοδα του κράτους είναι 14 δις και θα αυξάνετε κάθε χρόνο λόγο της ανεργίας και της δημογραφικής ιδιαιτερότητας της χώρας.

§  Έκοψαν επιδόματα

§  Και άκουσον άκουσον. Δεν πλήρωσαν – και αυτό το θεωρούν σαν περικοπή στις στατιστικές τους- τις υποχρεώσεις τους έναντι τρίτων- μισθούς σε συμβασιούχους, εταιρείες που παρείχαν διαφορές υπηρεσίες στο κράτος, νοσοκομειακούς γιατρούς κτλ ( 7 δις βρήκε η τρόικα γιατί τα είχαν κρύψει και σηκώθηκαν και έφυγαν και γι ‘αυτό όλοι τώρα περιμένουν την έκθεση τους). Αυτό φυσικά σημαίνει ότι αυξάνετε το χρέος.

Ένα παιδί στην τρίτη λυκείου θα μπορούσε με τέτοιους μεθόδους να ελαττώσει  το χρέος. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  για τις ικανότητες σας.

Αξιοπιστία είναι το μεγαλύτερο όπλο σε τέτοιες καταστάσεις. Αυτή έχει τελειώσει  με τις μαμακιες που είπαν και συνεχίζουν να λένε. Και πάλι εμείς θα την πληρώσουμε γιατί θα μπουν και αλλά μετρά που δεν θα χρειαζόμασταν αν είχαμε πει την αλήθεια από την αρχή. Κάτι που έκανε και η Πορτογαλία και η Ιρλανδία.

‘Η βλακεία δεν έχει τέλος. Ούτε και το σύμπαν. Για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος’  Αϊνσ

Keywords
Τυχαία Θέματα