Κύριε Μανιτάκη, αντί να τσακώνεστε με πολίτες στο Πήλιο, δεν βάζετε μία τάξη στα του οίκου σας;

21:52 22/8/2012 - Πηγή: Olympia

Σοβαρός άνθρωπος και έγκριτος επιστήμονας ο νέος υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης κ. Αντώνης Μανιτάκης (Προερχόμενος από τη ΔΗΜ.ΑΡ.)

Είναι γνωστές οι θέσεις του κατά της εφεδρείας (έχει αρθρογραφήσει στην «ΑΥΓΗ») καθώς και η επιθυμία του να βάλει τάξη στο Δημόσιο.
Μήπως όμως πριν απ’ αυτό πρέπει να βάλει τάξη στο υπουργείο του, όπου η προηγηθείσα λαίλαψ Ραγκούση

– Ρέππα – Ρόβλια, με την αμέριστη βοήθεια της τέως Γενικής Γραμματέως Μπεργελέ, δεν άφησε τίποτα όρθιο;
Από τη δωρεά μορίων κατά το δοκούν σε ημετέρους μέχρι τον χαρακτηρισμό της άδειας εγκυμοσύνης ως καταχρηστικώς επαναλαμβανόμενης αναρρωτικής άδειας (χωρίς να διωχθεί
ποινικά το Υπηρεσιακό Συμβούλιο που το υπέγραψε) και από την απουσία όποτε και όσο θέλουμε για συγκεκριμένους υπαλλήλους μέχρι την προαγωγή σε 4 εργάσιμες ημέρες απλού υπαλλήλου σε Γενικό Διευθυντή, είναι μερικά από τα κατορθώματα των προαναφερθέντων.

Και ενώ έχουμε επίσημη κυβέρνηση συνεργασίας (3κομματική) από τον Ιούνιο, στο συγκεκριμένο υπουργείο καταγράφονται τα εξής καταπληκτικά: Δύο εκ των σφόδρα «ημετέρων» Δ/ντών είναι προϊστάμενοι σε δύο Διευθύνσεις ο καθένας. Προσλήψεων και εκπαίδευσης ο ένας, απλούστευσης διαδικασιών και ιδιωτικού δικαίου ο δεύτερος. Ο οποίος μάλιστα είναι εξαφανισμένος από τις αρχές Ιουνίου χωρίς να γνωρίζει κανείς που βρίσκεται. Σε σημείο που ο συνήθως άτολμος Γενικός Διευθυντής στον οποίο ανήκει να έχει κάνει αναφορά προς το Διοικητικό (θα μπορούσε να έχει κάνει και στον …Ερυθρό Σταυρό, καλλίτερα αποτελέσματα θα είχες).

Επίσης πραγματικό σκάνδαλο αποτελεί η αναδρομική προαγωγή σε αναπληρωτές διευθυντές τριών «ημετέρων» που έγινε την τελευταία μέρα πριν απαγορευτούν οι υπηρεσιακές μεταβολές λόγω εκλογών. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι έγιναν αρκετές μέρες μετά, αφού η Διοίκηση είχε προνοήσει να κρατήσει ανοιχτούς αριθμούς ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου, ενέργεια επιεικώς απαράδεκτη.

Όλα αυτά μαζί με την απαράδεκτη σαλαμοποίηση των υπαλλήλων μετά την άμεση εκκένωση δύο ορόφων για να στεγαστούν οι ειδικοί σύμβουλοι του ΓΑΠ μαζί με άλλους παρατρεχάμενους, αποτελούν ζητήματα που χρήσουν άμεσης επίλυσης.
Σκεφθείτε τα και δείτε τα όλα αυτά κ. Μανιτάκη. Έστω και από το Πήλιο…


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα