ΚΟΜΜΑ ΝΕΩΝ – ΜΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ!

22:07 10/5/2012 - Πηγή: Olympia

Αγαπητά αδέλφια συνΈλληνες καλησπέρα,

συγχαρητήρια για τον ιστοχώρο σας πραγματικά αποτελεί ένα από τα καθαρά Ελληνικά διαδικτυακά σημεία όπου μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση σε έγκυρες ειδήσεις και νέα τα οποία δεν διαβάζουμε σε άλλες διαδικτυακές πύλες.

Δράττομαι της ευκαιρίας διαβάζοντας το χθεσινό σας δημοσίευμα σχετικά με την πρόταση του κυρίου Τσίπρα (Αυτό που

προτείνει ο Τσίπρας και τον κατηγορούν για «αναρχοκομμουνιστή» το κάνει η Ισπανία ..μετά τον Ομπάμα!) να σας στείλουμε την ανακοίνωση του προέδρου μας την οποία έχουμε αναρτήσει από τις 02.11.2011 και σε ερώτηση αναγνώστη μας απάντησε τα ακόλουθα σχετικά με το θέμα των τραπεζών ( http://kommaneon.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=160:epistoliprosanagnosti ) θέμα το οποίο έχει αναλύσει λεπτομερώς πολύ πρίν το ανακοινώσουμε και σε ραδιοφωνική εκπομπή του κυρίου Λαβίθη στο ΣΚΑΪ 100,3.

Επίσης θα βρείτε ανακοίνωση του αναρτημένη στις 12.02.2012 ημέρα κύρωσης του μνημονίου από το Ελληνικό κοινοβούλιο, που καταγγέλει ανοιχτά για άλλη μια φορά τις πολιτικές του μνημονίου σαν αδιέξοδες, αναφέροντας την αναγκαιότητα του να κάνουμε χρήση του όρου δικαιοστάσιο (MORATORIUM).

( http://kommaneon.blogspot.com/search?updated-max=2012-02-24T16:24:00%2B02:00&max-results=10 )

Κατα καιρούς είναι πολλοί εκείνοι οι οποίοι μας ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ, (μέχρι και το "κλείσιμο" μετά την υπογραφή του προέδρου μας έχουν αντιγράψει "Με σεβασμό στην νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών" ).

Το ότι δεν συμμετείχαμε στις εκλογές τις 6ης Μαϊου 2012 δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουμε πολιτικά, οι λόγοι υπάρχουν αναρτημένοι στον ιστοχώρο και στο blog μας. (www.kommaneon.gr). (kommaneon.blogspot.com)

με εκτίμηση,
εκ της γραμματείας
για το ΚΟΜΜΑ ΝΕΩΝ


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα