Κεντροδεξιά: Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, η Αγία Οικογένεια και οι άλλοι!

14:24 4/11/2012 - Πηγή: Olympia
Χθες σας αποκαλύψαμε ότι το πρόσωπο κλειδί στην όλη ιστορία είναι ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος έχει πλέον και τις ευλογίες της Αγίας Οικογένειας.

Σήμερα σας αποκαλύπτουμε ποιος ο ρόλος των κεντρικών προσώπων που έπαιξαν, παίζουν και θα συνεχίσουν να παίζουν σημαίνοντα ρόλο στην επόμενη μέρα της Κεντροδεξιάς παράταξης.

Κώστας Καραμανλής

Ο πρώην Πρωθυπουργός παρακολουθεί εξ αποστάσεως τις εξελίξεις έχοντας απόλυτη γνώση των όσων διαδραματίζονται.

Φέρεται να είναι αρκετά ενοχλημένος από τις συνεχείς διαρροές στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά, περί δήθεν συναντήσεων και συνομιλιών που ουδέποτε πραγματοποιήθηκαν. Κατά τα άλλα ο Κώστας Καραμανλής κρατά στάση αναμονής… Άλλωστε έχει ιδιαίτερη πείρα σε τέτοιους χειρισμούς και περίσσια υπομονή!

Ντόρα Μπακογιάννη

Ξέρει ότι έχει χάσει μια για πάντα το τρένο της διαδοχής. Για αυτό επιδιώκει να κατέχει ρυθμιστικό ρόλο στην επόμενη μέρα προκειμένου να επηρεάζει σημαντικά τη λήψη των όποιων αποφάσεων. Ποτέ δεν ξέχασε το παρελθόν και τώρα παρουσιάζεται μια μοναδική ευκαιρία να “επανορθώσει” για λογαριασμό ολόκληρης της Οικογένειας. Αν και στο παρελθόν δεν είχε και την καλύτερη των σχέσεων με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, φαίνεται ότι θεωρεί πλέον τον Υπουργό Εξωτερικών ως τον μοναδικό που θα μπορούσε να φέρει εις πέρας το ρόλο του εγγυητή της ενότητας της Κεντροδεξιάς. Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι η κ. Μπακογιάννη έχει και έναν γιο για τον οποίο επιθυμεί ένα λαμπρό πολιτικό μέλλον!

Κωστής Χατζηδάκης

Το αγαπημένο “παιδί” της Οικογένειας Μητσοτάκη πνέει τα μένεα γιατί βλέπει πως μια ακόμη ευκαιρία πάει χαμένη για τον ίδιο! Ουσιαστικά είναι εγκλωβισμένος πλέον, καθώς θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στη ρήξη με την οικογένεια Μητσοτάκη που τον στήριξε από τα πρώτα του βήματα στην πολιτική (και στην οποία χρωστά την ύπαρξή του στην πολιτική, γιατί να το κρύψομεν άλλωστε!) και το πισωγύρισμα, καθώς δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι ο κ. Χατζηδάκης είχε από καιρό ξεκινήσει τις εσωκομματικές ζυμώσεις όπως πρώτο το newsbomb.gr είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας. Η γνώμη μας είναι ότι ο Υπουργός Ανάπτυξης θα σκύψει το κεφάλι και θα ακολουθήσει την επιλογή Αβραμόπουλου καθώς και στο παρελθόν δεν έχει επιδείξει κάποιο ηγετικό στοιχείο συνοδευόμενο από ρήξεις και ανατροπές.

Ανεξάρτητοι Έλληνες

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ δείχνει να μη θέλει ούτε καν να ακούσει για τέτοια σενάρια. Πρωτοκλασάτα στελέχη του όμως που ανησυχούν για το πολιτικό τους μέλλον και διακρίνουν ένα πολιτικό σκηνικό αρκετά ρευστό, έχουν ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις τόσο μεταξύ τους όσο και με τους πρώην συναγωνιστές τους! Σύμφωνα με τις πηγές μας λοιπόν υπάρχει μια ομάδα στελεχών που θα έβλεπε με καλό μάτι τον Δημήτρη Αβραμόπουλο στα ηνία μιας ενωμένης Κεντροδεξιάς παράταξης, μιας και όπως τονίζουν ο ίδιος έχει καταφέρει να κρατηθεί έξω από την εικόνα του μνημονίου παρά το ότι συμμετείχε στις μνημονιακές κυβερνήσεις. Παλιά του τέχνη κόσκινο βέβαια του Υπουργού Εξωτερικών, αφού η διπλωματία κυλά στο αί

Keywords
Τυχαία Θέματα