Καρατζαφέρης: Ο Παπανδρέου είναι ψεύτης, φαύλος και διεφθαρμένος

11:15 1/10/2012 - Πηγή: Olympia

Με σκληρές δηλώσεις, κατά του βραβευμένου σκεπτόμενου, διδάσκοντα στο Χάρβαρντ και πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας, επανέρχεται στην πολιτική σκηνή ο κ. Καρατζαφέρης, με αφορμή την διάψευση περί απόπειρας πραξικοπήματος, από τον Γιώργο Παπανδρέου.

Ψεύτης, φαύλος και διεφθαρμένος. Σήμερα ο Παπανδρέου

διαψεύδει τις αηδίες περί πραξικοπήματος αντιλαμβανόμενος την λαϊκή κατακραυγή. Γιατί τότε δεν έβγαλε άχνα μπροστά στις επίσημες δηλώσεις του συνεταίρου του στο μνημόνιο; Γιατί απλούστατα τον βόλευε ώστε να περάσει το πραγματικό πραξικόπημα που ήταν η έλευση του Παπαδήμου! 

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και αναφερόμενος στην πρόσφατη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών (27/05/2011) στο Προεδρικό υπό τον Κάρολο Παπούλια, λέει επί λέξει:

«Παγώσαμε στο συμβούλιο οι πολιτικοί αρχηγοί. Είπε ο κ. Παπανδρέου ότι υπάρχει έκθεση της CIA, ότι υπάρχουν ενδεχόμενα για το 2011 (σ.σ. πραξικοπήματος) και διαπιστώνεται ότι σταγονίδια έχουν μπει στις σχολές»! 

Όμως, σύμφωνα με τις αποκαλυπτικές δηλώσεις του κ. Καρατζαφέρη, τίθεται μείζον θέμα για την ειλικρινή λειτουργία του Γιώργου Παπανδρέου στη θέση του πρωθυπουργού. Κι αυτό, επειδή -όπως δηλώνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης, το συμβούλιο αρχηγών βρέθηκε μπροστά στην έκπληξη μίας έκθεσης της CIA, η οποία υποστήριζε πως υπάρχουν “σταγονίδια” και πιθανότητα πραξικοπήματος”.

Σύμφωνα με τα όσα μέχρι στιγμής έχουνε δει το φως της δημοσιότητας, όχι μόνο δεν έχει υπάρξει καμία τέτοια έκθεση της CIA, αλλά ούτε η ΕΥΠ γνώριζε οτιδήποτε σχετικό με το συγκεκριμένο θέμα, αλλά “ξεφυτρώνουν” μαρτυρίες οι οποίες κατατείνουν στην σκόπιμη δημιουργία -εκ μέρους του Γιώργου Παπανδρέου και των συν αυτώ- εντυπώσεων περί “πραξικοπήματος”, προκειμένου να υπάρξει προσωπικό “άλλοθι” του Γιώργου Παπανδρέου προς τις Βρυξέλλες και συγκεκριμένα προς την Άγκελα Μέρκελ και τον Νικολά Σαρκοζί.

Σύμφωνα με επώνυμη μαρτυρία, η οποία δημοσιεύθηκε, ο Γιώργος Παπανδρέου φέρεται να συνεργάστηκε με τον τότε υπουργό Άμυνας κ. Μπεγλίτη, προκειμένου να εξασφαλισθεί το πρωθυπουργό άλλοθι, καρατομώντας και προσβάλλοντας την τιμή και την υπόληψη αξιότατων στελεχών του Ελληνικού στρατεύματος.

Η μαρτυρία σοκ, που πρέπει να λειτουργήσει  ως “οδηγός” για την άμεση παραπομπή του Γιώργου Παπανδρέου σε Ειδικό Δικαστήριο:

Ο τότε επικεφαλής της διεύθυνσης διεθνών σχέσεων του υπουργείου πρέσβης Δ. Χρονόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής Εξοπλισμών της ΓΔΑΕΕ Δ.Γεωργιόπουλος και ένας δημοσιογράφος με μεγάλη εμπειρία στο στρατιωτικο ρεπορτάζ συζητούν.
Η συζήτηση έχει ανάψει για τα καλά και περιστρέφεται γύρω από το πραξικόπημα των Γ.Παπανδρέου και Π.Μπεγλίτη που αποκεφάλισε την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων μία εβδομάδα πριν.  
“Καλά, τι συνέβη; Πως έφτασε σε αυτή την απόφαση ο Μπεγλίτης;” ερωτά ο δημοσιογράφος σε κάποια στιγμή.
Και ο Δ.Χρονόπουλος απρόσμενα απαντά, ενώπιον και του Δ.Γεωργιόπουλου: “Είναι απίστευτο, αλλά έγινε ακριβώς έτσι: Κτύπησε το πορτοκαλί

Keywords
Τυχαία Θέματα