Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙ ΚΑ ΤΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ

13:23 6/5/2012 - Πηγή: Olympia
Σήμερα το καθεστώς ΠΑΣΟΚ πρέπει να καταρρεύσει, και πρέπει να καταρρεύσει με πάταγο. Σήμερα ο Ελληνικός λαός πρέπει να πάρει την εκδίκησή του γι αυτή την επικίνδυνη λαίλαπα που αποδείχτηκε μάστιγα για τον τόπο.


γράφει ο REPORTO

Διότι το καθεστώς ΠΑΣΟΚ, δεν υπήρξε απλά μια κυβερνητική εξουσία που είχε το σημαντικότερο μερίδιο ευθύνης για την κατάντια του τόπου μας.
Το καθεστώς ΠΑΣΟΚ

υπήρξε και έδρασε ως ένα πολυπλόκαμο σύστημα καταδυνάστευσης του λαού και καθολικής απαξίωσης των ιδανικών και της ελπίδας του.

Υπήρξε ένα επικίνδυνο σύστημα δόλιας υπονόμευσης των αξιών και της συνεκτικότητας της κοινωνίας μας.
Το καθεστώς ΠΑΣΟΚ λειτούργησε με εκδηλώσεις μίσους απέναντι στον Ελληνισμό κατά την άσκηση της ολέθριας πολιτικής του.

Υπήρξε ένα καθεστώς που υπονόμευσε, που αφελλήνισε, που δόλια επεχείρησε και εν πολλοίς το κατάφερε να δηλητηριάσει την παιδεία μας, τον πολιτισμό μας, και να υπονομεύσει σθεναρά την εθνική υπόσταση αυτού του λαού.
Το καθεστώς ΠΑΣΟΚ ήταν εκείνο που δε δίστασε τις κορυφαίες στιγμές και μάχες του Ελληνισμού, να συμπαραταχθεί ανοιχτά με όλους εκείνους που τον υπονόμευσαν…

Το καθεστώς ΠΑΣΟΚ και ο χρεοκοπημένος πρώην ηγέτης του, επεχείρησε να προδώσει την περηφάνια του κυπριακού Ελληνισμού συμπαρατασσόμενο ανοικτά με τον Ανάν και το εφιαλτικό του σχέδιο για τη μεγαλόνησο.
Το καθεστώς ΠΑΣΟΚ βούτηξε τα χέρια του στο αίμα των νεκρών ηρώων μας στα Ίμια και άνοιξε την κερκόπορτα για το γκριζάρισμα του Αιγαίου.
Το καθεστώς ΠΑΣΟΚ ήταν εκείνο που δε δίστασε να δέσει πισθάγκωνα τον Κούρδο ηγέτη Οτσαλάν και να τον παραδώσει στους δολοφόνους του Κουρδικού λαού.

Και τελικά το καθεστώς ΠΑΣΟΚ ήταν εκείνο που δε δίστασε…

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforoum.blogspot.com/2012/05/blog-post_3695.html


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα